Blogi

Tosiasia on että Korona virus on nyt Suomessa ja toimenpiteet tartuntojen hallinnassa pitämiseksi muuttuvat päivittäin. Luultavasti sairastumishuippu nähdään vasta myöhemmin keväällä. Moni koe/koulutus/kokoontuminen tämän takia nyt peruuntuu valitettavasti.

 

Brufinn Z, ja A-pentujen pentutapaamiset on pakko suunnitella vasta kesäksi, siitä lisää myöhemmin.

 

Heli Siitarin koulutus piti perua viime viikonlopulta ja kouluttajan kanssa mietitään korvaavaa koulutusajankohtaa joka siirtyy luultavasti syksylle.

 

Brufinn kenneltreffit ovat suunniteltu pidettäväksi viikkoa ennen juhannusta 13-14.6.2020, tämäkin voi vielä muuttua. Seuraan siis tiiviistii miten asiat etenevät ja tarvittaessa myös kenneltreffit joudutaan tältä vuodelta perumaan. Mutta jotta emme kiirehdi asioiden edelle niin kenneltreffien tilannetta katsotaan kokonaan uudestaan huhtikuun lopussa/toukokuun alussa kun varmasti tiedämme Suomen tilanteen jo huomattavasti paremmin. Joten mahdolliset ilmoittautumiset otetaan vastaan vasta toukokuussa 2020/samoin mahdollinen kenneltreffien peruminen ilmoitetaan silloin.

 

Vuoden 2021 kenneltreffit ovat jo suunnitteilla joten jos tämän vuoden peruuntuu niin sitten seuraavana vuonna uudestaan.

 

Pitäkää itsestänne, läheisistänne ja koiristanne huolta.

 

t. Katri Nevalainen, kennel Brufinn

Brufinn True Optimist "Opri" saa pian pentuja OFTW Northglen Crumble "Sam" kanssa. Oprille tulossa suht. iso pentue.

 

Suunnitelmissa on astuttaa kevään juoksuista vielä sijoitusnarttuni Brufinn Ruby "Lyyti", tästä lisätietoja jos astutus toteutuu onnistuneesti.

 

Omalle urokselleni Brufinn Keepers Gun Dopey "Dopey" (joka on myös Oprin isä) on tulossa pentuja toisiin kenneleihin nyt kevään aikana.

 

Tintenfass kenneliin on syntynyt 5 mustaa pentua viikolla 11: 3 narttua ja 2 urosta: https://www.kenneltintenfass.fi/la-pentue-esittely/

 

Taifuunittaren kennelin narttu "Irma" (joka on myös oman Tara narttuni äiti) on tiineenä Dopeylle. Pennut syntyvät pääsiäisenä! http://taifuunittaren.com/pennut.php

 

 

Rillan ja Beileyn muksuista pari muutti omaan kotiinsa viikonloppuna ja loput lähtevät seuraavana viikonloppuna. Aivan hurmaava nelikko joita jään seuraamaan mielenkiinnolla mitä niistä kehittyy.

Kiitos Anu&Perhe hyvin toimineesta yhteistyöstä Rillan sijoituskotina. Rilla siirtyi nyt Anun omistukseen pentujen jälkeen ja jatkamme yhteistyötä Rillan oman pennun kanssa. <3

Opri on siemennetty Samilla ja toivotaan kovasti tiinehtymistä. Nyt odottelemme että pennut saadaan maailmaan maaliskuun loppupuolella <3 Elämme siis jälleen jännittäviä aikoja. :)

 

Kelit eivät ole olleet kovinkaan talviset tänä talvena, mutta eipä ainakaan ole tarvinnut lumitöillä iltojaan kuluttaa.

Viimeinen fasaanijahti meillä oli helmikuun alkupuolella, kiitos kun saimme tänäkin vuonna olla mukana! Metästyskausi on nyt meidän osalta ohi ja odottelemme jälleen syksyn alkavaa uutta kautta. Pitäisi käydä radalla harjoittamassa haulikkoakin sitä ennen.

Koulutuskausi käynnistyy keväällä:

-Maaliskuussa on tulossa vähikkälässä Heli Siitarin koulutus, muuten täynnä mutta kuunteluoppilaita ja varalle koirakkoja voin vielä ottaa.

-Kelien salliessa aloitellaan yhteiset treenit 2-4 kertaa kuukaudessa dameilla Ylöjärvellä. Tarkoitus ottaa nometokoa/malttia ja siirtyä pikkuhiljaa lajitreeneihin. Laitan Brufinn face ryhmään näistä enemmän.

-Kesäkuussa 12-14.6.2020 Korpilahdella jälleen Brufinn kenneltreffit. Ilmoittautumistiedot/aikataulut/hinnat yritän päivittää maaliskuun alkuun mennessä ja ilmoitan kun ilmoittautuminen on auki!

Koekauden voi aloittaa erilaisilla epävirallisilla kisoilla. Maaliskuussa on etelä-suomessa mölli-WT, Keski-Suomessa Mäntän talvinome ja Kanta-Hämeessä PirkanDamit. Nämä kaikki ovat hyvää treeniä virallisia kevään/kesän kokeita varten.

 

Vuosi vaihtui rauhallisesti. Nyt on taas emäntä loman jälkilta tarmoa täynnä!

 

Stellan&Bensonin pojat muuttivat 27-29.12.2019 omiin koteihinsa. Kaksi lähti virkakoiriksi ja loput metsästys tai harrastuskoiriksi. Toivotan valtavan paljon Onnea kaikille matkaan ja olkaahan yhteydessä kuvin ja kuulumisin. :) Stella siirtyi näin myös pois sijoitusnartuista ja Susannan perheen omistukseen. Kiitos Susanna aivan mahtavasti toimineesta yhteistyöstä! Stellalle pikaista toipumista mammalomasta. :)

 

Rillan&Beileyn pennut ovat nyt myös syntyneet. Otan 5.1 sunnuntaina kaikkiin pennun varaajiin yhteyttä. Malttakaa odottaa yhteydenottoani.

 

Opri senkun pihtaa juoksujensa alkua. Ei tässä auta kun odotella. Kevääseen mahdollisesti suunnitteilla Rillan sisko Lyytille myös pennut, riippuen nyt ihan miten Lyyti juoksujaan aloittelee tai sitten sen pennut syksyllä 2020. Quila on astutettu kasvattajansa toimesta ja sen pennut syntyvät Chilihunters kenneliin helmikuun alkupuolella. Oikein kivansukuinen yhdistelmä luvassa!

 

Uusi vuosi muuten aloitettiin treenien merkeissä ja niin kauan kuin hyviä kelejä ulkona treenaamiseen riittää niin nyt ryhdistäydytään niitä pitämään :)

Hyvää Uutta Vuotta kaikille!!

Stellan pennut syntyivät 8.11 ja ovat nyt 2 viikon ikäisiä. Tästä pentueesta on vapaana vielä 1 keltainen urospentu. Näiden luovutus sijoittuu viikonlopulle 27-29.12.2019

 

Rilla menee huomenna ultraan ja sen jälkeen tiedämme onko pentuja tulossa vuoden vaihteeseen.

 

Opri antaa odotuttaa juoksujaan. Saas nähdä on se jännänyt syksyn juoksunsa kokonaan väliin. Katsotaan..

 

Meillä tulee olemaan vilskettä myös jouluna mutta ihana sitä on pentujen kanssa vapaapäiviään viettääkkin. :) Dopey ja Quila ovat päässeet käymään fasaanijahdeissa ja kyllähän nuo pelaavat oikein kivasti myös siellä. Mukava kun olemme päässeet osallistumaan jahteihin. Ensi vuoden alkuun pitäisi vielä sijoittua 1-2 jahdin ja sitten kausi on tältä erää ohi.

 

Kevääksi onkin suunnitteilla taas nome puolen koulutuksia. Niistä lisää kun kaikki varmistuu.

 

27.1.2020 maanantaille klo:16.30 on varattu Helsinkiin Mevettiin joukkotarkastusaika (viralliset Pevisa tutkimukset) kasvateilleni (Brufinn W ja X-pennut) eläinlääkärinä: Lotta Axelson. Jos haluat osallistua tähän niin laitahan viestiä.

 

Rauhallista joulunodotusta ystäville ja kasvatin omistajilleni!