Blogi

Brim 57 vuorokautta

Brimillä on tiineyttä takana 57 vuorokautta, vielä ollaan ihan rauhakseen. Uskoisin synnytyksen tapahtuvan loppuviikosta. Nyt on pentulaatikko valmiina joten sen puolesta pennut saavat syntyä. :)

 

Taikan ja Sulon pennut täyttävät huomenna 5 viikkoa ja tänään näytin niille toiseen kertaa riistaa (tällä kertaa siipiä: fasu, lokki, varis). Kyllähän ne niille kelpas! Riistaviettisiä mukuloita siis myös näistä kasvamassa, emäänsä ja isäänsä tulleet. Hieno homma!

 

Pennut tullaan siruttamaan ja eläinlääkärin tarkastamaan niiden täyttäessä 6 viikkoa, silloin ne saavat myös toisen matolääkekuurinsa. Pennut ovat aika vilperttejä jo, oikein mukavia muksuja!

 

Taika on aikaisemmin geenitestattu PRA ja EIC terveeksi N/N ja HNPK "korppukuono" kantajaksi. Sulo on aikaisemmin testattu PRA ja EIC kantajaksi. Nyt se testattiin vielä HNPK "Korppukuono" terveeksi N/N. Joten tämän yhdistelmän pennut eivät sairastu näihin geenivirheisiin! Hieno homma!

 

HNPK, ”Hereditare Nasal Parakeratosis” on nasaalinen parakeratoosi eli kansanomaisemmin kuivakirsuisuus. Sairaan koiran kirsu on kuiva ja halkeileva.

Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS