Blogi

Pennut 4 viikkoa

Nyt on ensimmäinen satsi käynyt Brufinn Ice-pentuja katsomassa, pennut täyttivätkin eilen 4 viikkoa ja meno senkun kovenee. Oikein tasaisen oloinen pentue tällähetkellä. Tykkään näistä palleroista oikeinkin paljon!

 

Edelleen 1 uros pentu on vailla omaa kotia, mutta eiköhän sekin vielä sopivan kotinsa löydä. Luovutusiässä pennut ovat 13.12 alkaen (8viikkoiset)

 

Ensimmäiset Brufinn E ja F-pennuista on käyneet virallisilla kuvilla. Brufinn Eden "Elsan" tulokset näkyvätkin jo KoiraNetissä: lonkat B/C ja kyynärät: 0/0

 

Brufinn Fire Cracker "Paukku" kävi lauantaina kuvilla, lonkat ja kyynärät lähtivät terveinä kennelliittoon lausuttavaksi ja silmät myös terveet. Kennelliiton viimeistä sanaa jäämme nyt odottamaan.

 

26.11 kuville lähtee: Tyyne ja Elli (E-pentueesta), Mustiina (Coriander's kennelin sivoitusnarttuni) ja Nala (F-pennuista). Myralta (Lekking) ja Hertalta (B-pentue) peilataan silmät uudestaan.

 

 Yhteistreenejä: Mahdollisesti vielä tässä kuussa kerkeämme pitämään yhteistreenit 22.11 klo:11.00 -> Otan asian esille taas kun tiedän aikataulun tarkemmin!

 

 

Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS