Blogi

Suunnitelmia

Alku vuoden pentue suunnitelmat eivät menneet ihan niinkuin strömsössä. Nyt on kuitenkin Ullan pentue toteutunut ja Kertun pentue laitettu alulle. Kesällä yritetään astuttaa vielä pari narttua että pentuja tulisi myös syksyksi. Käy kurkkaamassa pentusuunnitelmat Litterplans/pentuja

- pentueista voi kysellä lisää sähköpostitse. Yritän nyt keretä kerran viikkoon käymään sähköpostiani enemmän lävitse. Jos en vastaa heti niin laitathan viestiä uudestaan. Kasvattamista tehdään toiminimellä, mutta tämä ei tokikaan ole varsinainen päivätyöni, joten ihan joka hetki ei ole aikaa pentukyselyille. :)

 

Kenneltreffit 2022 tulevat jälleen 18-19.5.2022 Korpilahdella. Ilmoittautuminen on vielä viikon verran auki. Ilmoittaudu mukaan!

 

Etsin aivan valtavan ihanalle noin 4v kasvatilleni uutta kotia. Kyseessä on musta metsästyslinjainen labradorinnoutaja narttu. Koira ei ole jalostuskäyttöön sopiva vaikka itse terve koira onkin. Etsii kotia itsestään riippumattomista syistä. Sopii metsästykseen ja kaikenlaiseen harrastukseen. Koiraa on käytetty metsällä sekä kokeissa. Rakastaa toimia yhdessä ohjaajansa kanssa. Rohkea ja reipas, sosiaalinen koira. Tämä narttu myydään (ja hinta on enemmän kuin pennun hinta). Lisätietoja koirasta saa sähköpostilla, koti valitaan tarkoin.

 

 

 

Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS