Blogi

Sonja&Brufinn Need For Speed "Into" mejäilivät kolmella VOI-luokan startilla Intosta Suomen Jäljestysvalion! Huikeaa! 3 koetta joista kaikista VOI1 tulos 45pisteellä. Kennelillä on UUSI VALIO, saanko esitellä: FI JVA Brufinn Need For Speed "Into"

 

ONNEA SONJA&INTO <3

Brufinn C-pentueesta keltainen narttu pentu vapaana.

Pentu täyttää 5.8 tasan 11 viikkoa. En ole pitänyt mitään kiirettä oikean kodin löytymisen suhteen kesälomani aikana. Mutta nyt voisi olla aika löytää "Riesa/Raisalle" sopiva koti.

Pennusta on kehittynyt mukavan reipas ja sosiaalinen tapaus, se osaa myös rauhoittua mukavasti. Uskoisin siitä jonkun saavan mukavan harrastus tai aktiivisen metsästyskaverin. En myy sitä lenkkikaveriksi tai ei aktiivisesti metsästävään kotiin. Pennulla on häntämutka hännän parissa viimeisessä nikamassa. Se ei siis ole jalostuskoira eikä sille luultavasti pysty saamaan näyttelytulosta, mutta muuten hännästä ei ole mitään haittaa eikä pennussa ole millään tavalla muuta vikaa.

Puhelimella minua et luultavasti saa kiinni, joten jos kiinnostuit tästä metsästyslinjaisesta pennusta niin laita minulle kunnollinen sähköposti otsikolla keltainen pentu missä kerros itsestäsi, koirataustastasi ja minkälaisen kotiin/tehtäviin olet koiraa hakemassa.

katri.nevalainen(at)suomi24.fi

 

 

Naavan pentujen odottelen syntyvän tällä viikolla. Kyselyitä pentuihin on tullut paljon, osaan en ole vielä kerennyt edes vastaamaan. Katson mitä Naava synnyttää ja katson alustavat varaukset ja sähköpostissa olevat kyselyt sitten läpi ja otan yhteyttä kyselijöille jos pentuja riittää alustavan varauslistaa enemmän. Tässä vaiheessa katson sitten olisiko sopivia koteja näille pennuille sähköpostissani odottavissa pentukyselyissä.

Jokatapauksessa koira kokemattomiin koteihin en näistä pennuista myy, eikä näistä ole myöskään pelkiksi kotikoiriksi kuten ei muistakaan kasvateistani. Pennut hakevat metsästäviä ja/tai harrastavia koteja joissa koiran koulutuksesta on jo jonkinlainen tuntuma edellisten koirien kautta.

Minulta on mennyt myös työkoiriksi pentuja. Kyselyitä näihinkin on tullut lähinnä autismi ja hypokoiriksi. Suhtaudun näihin kotien itse koulutettaviin mahdollisiin työkoiriin erittäin kriittisesti. Kokemukseni on, jos kodilla ei ole aikaisempaa kokemusta koirista tai niiden kouluttamisesta, niin näen hyvin epätodennäköisenä että hyvin pienellä kurssituksella koti onnistuisi itse kouluttamaan itselleen toimivan työkoiran. Siksi myyn mieluusti koirat suoraan ammattilaisten käsiin esim avustajakoiriksi, silloin tiedän että osaavasta koulutuksesta ei ainakaan jää kiinni koiran valmistuminen tehtäväänsä.

Huikea viikonloppu takana. 3 kasvattiani osallistui Labradorinnoutajien Derbyyn ja 1 Mestaruuteen. Kaikki selvisivät la tehtävistä ja pääsivät su finaaliin. Lopulta ensikertalaiset Maarit Hankaniemi ja sijoitusnarttuni Brufinn Yazzy Queen "Easy" sijoittuivat huikeilla 115/120 pisteillä Derbyn sijalle 2. Eikä tässä vielä kaikki vaan konkarit Ulla Pihlaja ja FI KVA Brufinn Barcelona "Demi" sijoittuivat Mestaruudessa sijalle 2 pisteillä 123/140p.

Huikeaa nähdä 2 Brufinn koiraa palkinnoilla näinkin kovassa kisassa. Onnea molemmille! Niin ylpeä koko osallistuneesta Brufinn kööristä, kiitos naiset! <3

 

Labradorinnoutajien Derby ja Mestaruus viikonloppu Sappeella. Upea viikonloppu kasvattajalle! Olen niin ylpeä startanneista kasvateistani! 4 kasvattiani osallistui ja kaikki olivat sunnuntain finaalissa.
Derbyssa sijoitusnarttuni Brufinn Yazzy Queen "Easy"&
Maarit Hankaniemi
sijoittuivat huikeilla 115/120 pisteellä Derbyn 2 sijalla.
Mestaruudessa FI KVA Brufinn Barcelona "Demi"&
Ulla Pihlaja
sijoittuivat myös hyvillä pisteillä 123/140 pisteellä Mestaruuden 2 sijalle.
Upeaa, silmäkulmakostui molempien puolesta ❤😘 Onnea taitavat ohjaajat ja hyvät koirat.
Brufinn Xtra Kind "Taicu"&
Raija Theocharous
tekivät finaalissa toisella rastilla upeat 20p, harmittavasti toisella rastilla jäi dami saamatta. Yhteispisteet 87/120p ❤ Nuori koira, hyvä suoritus Raija 😘💪
Brufinn Yeti Princess "Tirri" ja minä räpelsimme finaalinkin damit talteen yhteispisteillä 97/120p. Ensimmäinen koitos meilläkin tämä, yhtään en aavistanut että koirani osaa näinkin paljon. Tirri antoi kaiken tähänastisen osaamisensa ja olen vilpittömästi hyvin tyytyväinen siihen. Toki korjaussarjaakin löytyi. Hyvin kuitenkin jaksoi kaksi päivää ja osasi ottaa niin lunkisti muuten. Hieno tyttö 😍
Ja vielä: Kiitos seurasta kennel Salomäki väki, oli huikea viikonloppu!

Naava on tiineenä! Dopeyn ja Naavan mustat pennut syntyvät elokuun alkupuolella ja ovat luovutusikäisiä syyskuun lopussa. Molemmat vanhemmat ovat terveitä, hyväluonteisia koiria ja niitä kumpaakin käytetään metsästykseen. Lisätietoja yhdistelmästä: Naava&Dopey

 

Jos etsit itsellesi mukavaa peruskoiraa metsästykseen ja harrastuksiin etkä tarvitse sitä ferraria/koetykkiä niin tässä voisi olla sinulle sopiva yhdistelmä. Pentueen isä Dopey on puhtaasti metsästyslinjainen erittäin energinen ja vahva hermoinen työmyyrä, ja koetykki. Naava taas on mukava perhekoira ja tasainen työmyyrä käytännön metsästyksessä. Sen puurtaminen on tasaisen varmaa enemmän kuin räjähtävää voimaa. Toivon yhdistelmän tasapainottavan toisiaan. Pentujen pitäisi vanhempien perusteella on vahvarunkoisia ja hyväturkkisia metsästyskoiria.

 

Jos kiinnostuit pentueesta niin katso pentueen oma sivu mutta lue myös: Info Pennunostajalle

sekä Litterplans/pentuja

 

Haluan ensisijaiset yhteydenotot sähköpostilla, jos ajatuksemme pentueesta ja koiran ostamisesta minulta kohtaavat niin voimme keskustella ajatuksista enemmän puhelimitse. Kun otat yhteyttä kerro laajasti mihin tarkoitukseen haet koiraa ja mikä on koirakokemuksesi ennestään. Minkälaiseen elämäntilanteeseen/perheeseen ja mihinpäin Suomea koira on hakusessa. Yhteystiedot kannattaa myös jättää: nimi + puhelinnumero. Yleensä tuo puhelinnumero tuntuu unohtuvan kun sähköpostilla ollaan yhteydessä. :)

 

 

Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS