Blogi

Toivon Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2019 kaikille kasvateilleni ja heidän omistajilleen.

Vuosi 2018 jää muistoihin kiireisenä muutoksen vuotena. Työpaikka, asuinkaupunki kaikki kokivat myllerryksen johon yhä pyritään sopeutumaan. Kotiutuminen Pirkanmaalle vie aikansa, vaikka rakastamme kyllä kaikki uutta kotiamme ja työpaikalla viihdyn hyvin. Uusi osoitteemme on: Kyöstiläntie 20, 34130 Ylinen (Ylöjärvi). Nyt katseet ovatkin jo vuodessa 2019.

Pentuerintamalla: Lounan&Harveyn ihanat mustat pennut syntyivät 29.11.2018. Saimme 10 pentua: 6 narttua ja 4 urosta. Näistä yksi uros etsii omaa metsästävää tai harrastavaa kotiaan. Pennut ovat luovutusikäisiä 18-20.1.2019 välillä (yli 7 viikkoisia). Jos kiinnostuit vapaana olevasta uroksesta niin ota yhteyttä ja tule meihin tutustumaan ennen pentujen luovutusta.

Seuraava pentue on myös laitettu aluilleen ja narttu todettu tiineeksi. Mustiinan pennut syntyvät tammikuun lopussa. Otan varauksia pentueeseen yhtä vastaan. Mustiinan yhdistelmään pääset tutustumaan pentuja välilehdeltä. Nämä pennut syntyvät ja kasvavat Mustiinan emännän hoivissa Hattulassa. Olen kuitenkin aktiivisesti mukana pentujen syntymästä luovutukseen ja pennut tulevat olemaan ihka aitoja Brufinn koiria kennelnimeä myöten.

 

Jos pienen katsauksen tekee kuluvaan vuoteen:

Kokeisiin ei juuri keretty. 3 pentuetta saatiin alkuvuonna maailmalle ja pian ne kaikki täyttävät jo 1v ja pääsevät osallistumaan virallisiin terveystarkkeihin. 

VIRALLINEN TERVEYTARKKI VARATTU 30.1 KLO:7.15 MEVETTIIN HELSINKIIN. Jos haluat ja pääset osallistumaan tähän niin laita viestiä. Hinta noin 200€ (lonkat+kyynärät ja silmät). Lisätietoja Tapahtumat välilehden alla Ajankohtaista osiossa!

Kotiin jäi Hertan&Dopeyn spesiaali pentueesta "Opri" joka on aivan valloittava narttu. Kesällä laumaalle extempore muutti ihanainen "Tara" tyttö ystävän kennelistä. Loppuvuodesta laumaan muutti vielä kasvattini jälkeläinen "Nasu" jonka olisi tarkoitus mennä vielä sijoitukseen kasvatinomistajani luokse, mutta ensimmäiset kuukaudet on asunut ja valloittanut meidän lauman. Aivan ihastuttava neiti. Muuttojen ja muutoksien keskellä en ole rehellisesti kerennyt juuri omia koiria treenaamaan tai kokeissa käymään. Brim olikin Marian&Mikon hoivissa yli 6kk. Maria treenasi ja kisasi WT:stä AVO1 tuloksen typykälle. Olen tästä kaikesta Marialle kiitollinen Sydän Nyt Brimi on palautunut taas kotiin. Omat koirat ovat voineet hyvin, mitään tapaturmia tai terveysongelmia niillä ei ole ollut. Toivomme saman jatkuvan myös ensi vuonna. Vuodelle 2019 meillä on pari pentusuunnitelmaa. Omat tavoitteet olisi starttailla vähän jokatason koiran kanssa jossakin kokeessa. Kunhan alkaa illat taas valaistumaan niin treenikausi on auki. HyväNyt työ, omat koirat/normi askareet ja pennut vievät kaiken ylimääräisen ajan.

Kasvatit tekivät valtavan hienoja tuloksia kauden aikana: saatiin yksi uusi FI JVA ja yksi uusi FI VPVA: Onnea Laura&Neo sekä Kyllikki&Urho. Näiden lisäksi monet tekivät luokkanousuja ja tavoitteet ovat muutaman tuloksen päässä jostakin tittelistä. Olen kaikista niin ylpeä ja onnellinen siitä kuinka hyvät kodit meiltä lähteneet koirat ovat löytäneet.

Pari surullistakin uutista mahtui tähän vuoteen. Menetit ensimmäiset kasvattini. Nellin vei syöpä aivan liian aikaisin. Kiitos Erika Nellin parhaasta kodista. Ja ihanan nuoren Lujan jokin neurologinen sairaus mitä ei ole saatu selville. Eviran avaustuloksia odotamme yhä. Lujalla ei ollut epilepsiaan viittavia oireita, mutta vähän kaikenlaista muuta outoa joita tutkittiin pitkään ja yritettiin löytää vastausta/apua koiran oireisiin. Kun mitään ei ollut tehtävissä niin nuori energinen Luja päästettiin paremmille metsästysmaille. Suru Lujan vuoksi on suuri niin minulla kuin Noorallakin. Kiitos Noora Lujan parhaasta mahdollisesta huolenpidosta, kukaan ei olisi pystynyt parempaan SydänSärkynyt sydän

Nuoren koiran menetys kirpaisee aina, vaikka vanhankaan koiran viimeiselle matkalle päästäminen ei ole helppoa. Kasvattajana en aina pysty näitä sairauksia ennakoimaan, mutta tarkoitukseni ei ole jalostaa sairaita koiria ja toivon jokaiselle pitkää yhteistä elämää oman koiransa kanssa.

Pikkuhiljaa rauhoitumme pentujen ja aikuisten koirien kanssa joulunviettoon ja otamme vuoden vaihteen hyvin rauhallisesti. Olkaahan koirienne kanssa tarkkana vuoden vaihteessa etteivät vain pääse raketteja pelästymään ja karkaamaan!

Nähdään ensi vuonna taas kenneltreffeillä ja muissa tapahtumissa. Tarkoitus olisi saada järjestettyä muutama nomen koulutusviikonloppu kenneltreffien lisäksi kasvateilleni ulkopuolisilla kouluttajilla, katsotaan mitä saan siis aikaiseksi.

Edelleen kuvat ja kuulumiset ovat aina tervetulleita, myös ne ei niin hyvät uutiset otan vastaan ja autan aina kun vain pystyn. Aina en myöskään kerkeä vastaamaan kyselyihinne aivan hetki, mutta pyrin palaamaan asiaan. Jos minusta ei kuulu mitään niin ottakaa uudestaan yhteyttä: kyse ei ole siitä etten halauaisi vastata mutta asia on voinut unohtua. Kuitenkin vaikka koirat ja kasvattaminen ovatkin jo elämäntapani niin minulla on myös työ koirien ulkopuolella sekä arjen pyöritys koirien kanssa. Hymyilevä

 

Lopuksi toivon ihan jokaiselle teistä kaikkea hyvää vuodelle 2019 Sydän

 

Happy Days! Tanskan reissu oli kaikinpuolin onnistunut! Louna on tukevasti tiineenä ja pentujen odotetaan syntyvän joulukuun ensimmäisellä viikolla. Lounan pennut syntyvät ja kasvavat luonani Ylöjärvellä.

Koko meidän konkkaronkka kerkeää sopivasti muuttamaan uuteen kotiimme Ylöjärvellä juuri sipivasti ennenkuin Louna tulee mammalomalle tänne. Kaiken pitäisi olla silloin Lounaa varten jo valmiina. Uusi kotimme sisältää huomattavasti enemmän neliöitä niin sisällä kuin ulkonakin, uskon että koirat tulevat rakastamaan hehtaarin tonttiamme. Minäkin, ainakin silloin kuin nurmikon leikkauksesta tai lumenluonnista ei ole kyse :D Sisälläkin meillä on nyt kotoisat oltavat meille kaikille. Kumpa muuttorumpa olisi pian ohi!

Lisätiedot pentueeseen: Louna&Harvey

 

Mustiinakin on aloittanut juoksunsa ja tullaan astuttamaan Cellolla luultavasti jo ensi viikon aikana. Kaikki on siis lähtenyt liikkeelle suunnittellusti! Loppuvuosi on pentujen ja odotuksen täyteinen. Mustiina synnyttää ja kasvattaa pentunsa omistajansa ja hyvän ystäväni Eveliinan luona Hattulassa. Pennut kuitenkin tulevat Brufinn kennelnimelle ja minä toimin pentujen myyjänä, kaikki kyselyt siis minulle. Tulen olemaan synnytyksessä ja pentujen kasvuviikkojen aikana mukana niiden elämässä. Testaan ja reissautan niitä Eveliinan kanssa yhdessä. Mustiinan pennut. Mustiinan pennut syntyvät juuri ennen kuin Lounan pennut jo lähtevät uusin koteihinsa, joten senkään puoleen päällekkäisyyttä ei ole kuin viikon/puolentoista verran :)

 

Lisätietoja tästä pentueesta: Mustiina&Cello

 

Omat koirat ovat elelleet hiljaiseloa, kaiken muutosrumpan keskellä. Töissä on kiirettä, kotona on kiirettä. Mutta ihan kohta tämä kaikki on ohi ja asetutaan kunnolla taloksi ja aletaan tekemään ensimmäistä joulua omassa talossa. <3 Koirat ovat voineet oikein hyvin, vähän niillä välillä tuntuu turhauttavan kun treeniä ei keretä iltojen pimetessä tekemään.

 

Muikun kevään pentue on vieläkin mietintämyssyssä. Katsotaan löytyykö sille sopivaa urosta vielä näihin juoksuihin.

Brufinn Unique-pentueen isä ja seuraavan pentueenisä/Brufinn Looking Lovely "Lounan" sulhanen "Harvey Kelmagra Cruise voitti eilen Tanskassa A-kokeen ja sai ensimmäisen SERTINTÄ! Wohoo!!

 

Sitten kuvassa näkyvä typykkä HUNAJA: Heikin&Happyn tytär etsii yhteistykykyistä harrastavaa/metsästävää sijoituskotia. Tämä tyttö on tulta ja tappuraa, aivan mainio pikku otus! <3

Teimme viime viikolla sijoitusnarttuni Brufinn Looking Lovely "Louna" kanssa astutusreissun Tanskaan. Tapasimme Kelmagra Cruisen "Harveyn" pari kertaa ja astutukset onnistuivat hyvin. Ajankohta oli täysin oikea ja jäämme nyt odottelemaan tiinehtymistä.

Otan tähän yhdistelmään varauksia nyt vastaan. Lisätietoja litterplans/pentuja välilehdeltä. Nämä pennut syntyvät joulukuussa ja ovat luovutusikäisiä tammikuussa 2019. Odotettavissa mustia metsästyslinjaisia koiria moneen harrastukseen/metsästykseen ja myös ihan työkäyttöön!

Mustiina&Cellon yhdistelmä päästään laittamaan alkuun kunhan tyttö aloittaa juoksunsa, joita odotamme marraskuulle. Nämä pennut syntyisivät siis vuodenvaihteessa/tammikuussa ja ovat helmi/maaliskuussa 2019 luovutuksessa.

 

Muikun astutusta ja sulhasta mietitään vielä. Sen juoksuja odotellaan tammikuulle 2019.

 

Kasvatit ovat tehneet aivan valtavan määrän hienoja tuloksia erilajeissa tälläkaudella. Onnea kaikille! Tuloksia olen julkaissut facebookissa, mutta täällä en sitä tee. Koirien/kasvattien tuloksia pääsee katsomaan jokaisen koiran omalta sivulta.

 

Surulliset uutiset:

Tänä vuonna minulta on kuollut ensimmäiset kasvattini

Brufinn Dark Beauty "Nellin" vei Lymfooma 5v iässä. Äkillinen sairastuminen ja tauti joka vei Nellin hyvin nopeasti. Nellillä oli onneksi paras mahdollinen koti alusta loppuun. Olen pahoillani ettei Nellin taival ollut tämän pidempi :(

Brufinn Rock Steady "Luja" lopetettiin vain 1,5v iässä erilaisten neurologisten oireiden vuoksi. Koiran parantamiseksi ja syyn selvittämiseksi omistaja teki kaikkensa. Kun neurologi kertoi ettei mitään ole enää enää jäljellä jotta nuori koira voisi elellä tasapainoista normaalia elämää niin Luja päästettiin parempaan paikkaan. Koska syy erilaisiin oireisiin ei selvinnyt kaikista kokeista ja yrityksistä huolimatta niin Luja meni eviraan avattavaksi ja toivomme saavamme sieltä selvyyden mikä poikaa vaivasi. Tuloksen saaminen voi viedä kuukausia, eikä se tuo Lujaa takaisin mutta auttaa kyllä sekä minua kasvattajana jos jotain selviää ja helpottaa koiran omistajan tuskaa. Sisarusparvella ei ole ollut vastaavaa. Minä en kasvattajana salaile koirieni tai kasvattieni sairauksia, Lujan kohdalla emme tiedä vielä mikä sillä oli, enkä näin ollen ole siitä vielä tätä ennen avautunut. Toivon että koiran avausraportti kertoisi myöhemmin jotakin ja laitan siitä kyllä sitten tännekkin.

Toivon ettei enää yhtään nuorta kasvattiani jouduta päästämään liian aikaisin sateenkaaren sillalle, mutta toki mielummin niin että koira päästetään ajoissa kivuistaan kuin pidetään täällä vain meidän tuskamme takia. Nämä päätökset vaativat omistajilta suurta rakkautta koiraan kohtaa ja sekä paljon voimia.

 

Dopeyn (Brufinn Keepers Gun Dopey) ja Elsan (Merjatuulian Frozen Elsa) lapset Merjatuulian kennelissä lähtevät pian kaikki omiin koteihinsa. Onnea matkaan näille murusille! KUVA: Merja Ahopellon ottama! 

Linkki: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI36624%2F18&R=122

 

Sitten surullinen uutinen:  RIP "Nelli" Brufinn Dark Beauty s12.5.2013 - k. 25.6.2018 (Lymfooma). Lämmin osanottoni Erika ja perhe Särkynyt sydän Ensimmäinen kasvattini joka on saateltu paremmille metsästysmaille.

 

Perinteiset Brufinn kenneltreffit pidettiin 15-17.7.2018. Paikalla meitä oli vähän alle 40 henkeä koirineen. Suuret kiitokset kaikille mukana olleille, oli taas niin lystiä. Kiitos myös meidän huippu kouluttajille: Tuija Hukkanen, Susanna&Tommy Salonen sekä Tiina Mursula! Kuvia laitan faceen jahka kerkiä...kiirettä on pitänyt. Ensi vuonna kenneltreffit pidetään samassa paikassa Korpilahdella 14-16.7.2019, kouluttajien haaliminen on jo alkanut! Tervetuloa taas ensi vuonna mukaan! Brufinn tuotetilaukset myös tulivat ja muutama ylimääräinen lippis on vielä. Kenneltreffeillä saatiin aika hyvin kaikki muut tavarat/hupparit jaettua omistajilleen. Tilaillaan ensi vuonna mahdollisesti lisää. Pipoja voidaan syksyllä harkita (jos isompi satsi niin suht edullisia) ja lippiksiä yksittäiskappaleina maksavat noin 16-18€/kpl

Meillä on ollut kisakausi hiljaisempi omien kiireiden vuoksi. Pari koetta Dopeyn kanssa ja ne eivät menneet hyvin, joten nyt treenataan ja katsotaan mennäänkö tänä syksynä vai ensi vuonna uudestaan. Metsästyskausi alkaa kuukauden päästä ja sitä odotetaan jo ilolla, toivon pääseväni edes pariin otteeseen sorsalle/kyyhkyyn ja fasaani jahteihin keräämään nuoremmille koirille hillitysti/hallitusti kokemusta lämpimästä riistasta.

SEURAAVAT BRUFINN PENNUT suunnitteilla loppuvuoteen syntyväksi. Seuraa Pentueet välilehteä yhdistelmien osalta ja ole yhteydessä jos kiinnostuksesi herää. Myös kasvatilleni Brufinn FirstOneFor Lekking "Ekalle" on suunnitteilla syksylle/talvelle 2018/2019 pentue Salomäki kenneliin. Sitä kannattaa pitää myös silmällä.

-Brufinn Nigrita "Muusin" pennut Melekein kennelistä lähtivät omiin koteihinsa heinäkuussa 2018.

 

Kasvattini ovat tehnet hurjasti tuloksia kevään ja kesän aikana! Onnea kaikille! Uusi vesipelastusvaliokin saatiin viikko sitten kun Urho saavutti viimeisen tarvittavan VOI1 tuloksen. Hurjasti Onnea FI VPVA Brufinn Dark Dance "Urho"&Kyllikki. Emme olleet kumpikaan varmoja nähtäisiinkö Urhon kanssa tätä päivää, mutta senkin verroin onnellisimpia olemme molemmat tästä hienosta saavutuksesta. Urho on tosiaan kärsinyt etujalkojen kasvuhäiriöstään pienestä pitäen joten harrastaminen on tehty koiran ehdoilla.

Tässä listattuna tuloksia mitä olen korviini kasvateiltani saanut: 

nome-b:
- Brufinn Keep Hunting Happy "Aapo"&Janne AVO1, onnea!!
- Brufinn Keepers Gun Dopey "Dopey"&minä AVO0, jätkä karkasi ensimmäistä kertaa elämässään paukkuun, nyt on tauon ja lisätreenin paikka ennen seuraavia kokeita..
- Brufinn Looking Lovely "Louna"&Lauri ALO3 ekasta kokeestaan, onnea tuloksesta 👍
- Brufinn Firt In Line "Ira"&Ulla ALO0, paljon hyvää kuitenkin joten eteenpäin

- Brufinn Need For Speed "Into"&Sonja ALO3, Onnea!

Brufinn Iceman "Kymppi"&Sari toinen ALO1 ja siirto AVO-luokkaan, Onnea!!
Brufinn keepers gun dopey &minä AVO3
Brufinn keep hunting happy "aapo"&janne AVO3
Brufinn Must By Miracle "Mila"&Sanna ekasta voi startista VOI3, onnea!!

WT:

Onnea Jenny&"Muikku" Brufinn Keepers Snow White Suomen metsästysnoutajien WT mestaruuden AVO-luokan voitosta upeilla 90 pisteellä!
Onnea Ulla&"Demi" FI KVA Brufinn Barcelona samaisessa kokeessa VOI-luokan mestaruuden 3 sija VOI1 tuloksella!

-NOU:
Brufinn Napi "rudi"&tiia NOU1, onnea!!
Brufinn Quite a catch "late"&kirsi NOU1, onnea!!
Brufinn over the top "hissu"&minä NOU0, kieri variksen päällä

-Toko: Brufinn Must Be Mystery "Milli" & Maria ALO1 188p ja KP sij.1. Onnea!!
-PK jälki: Brufinn Must Be Mystery "Milli" & Maria JK1 ykköstulos, Onnea!!

-Mejä:

*Brufinn Living Legend "Veikko"&Essi AVO2, onnea! Kyllä se tulos siitä kirkastuu

*FI JVA Brufinn Dark Side "Osku"&Mia 2xVOI1, Onnea. Hieno ykkösputki päällä!!

-WT 7-8.7:
FI KVA Brufinn Barcelona "demi"&ulla 7.7 VOI1 sij.2, onnea!!
Brufinn fire cracker "paukku"&merja 8.7 ALO1 sij.1 90p. Onnea!! Myös lauantaina 7.7 hurjat pisteet, mutta yhdellä rastilla koira metsästi itselleen nollan.

Pari kasvattia edustavat myös tulevina viikonloppuina. Brufinn Keep Retrieving Doc "Neo" &Laura ovat labradorinnoujakerhon tokon SM-joukkueessa. Tsemppiä kokeeseen! Brufinn Must Be Meaningful "Teppo"&Raimo osallistuvat PK-jäljen SM-kisoihin. Tsemppiä myös sinne! Jännitettävää siis riittää! Brufinn Napi "Rudi"&Tiia edustivat myös labbiskerhon Agilityn SM-joukkueessa 2018 vaikka tällä kertaa ei tulosta joukkueelle.

Brufinn Pure pennuista on kaksi viimeistä käyneet myös virallisissa tutkimuksissa, terveinä lähtivät. Nyt odotellaan kennelliiton lausuntoa. Myös Brufinn R-pennuista on käynyt kuvilla 6/7 ja terveitä ovat pevisan osalta olleet. Samoin Brufinn Q-pennuista 5/7 käynyt hyvin tuloksin kuvilla. Kiitos taas aktiivisille kasvattini omistajille!

 Nome-b: Brufinn Iceman "Kymppi"&Sari ALO1, Onnea aivan valtavasti!

NOU1: Brufinn Rock Steady "Luja"&Noora NOU1, valtavasti Onnea!

Näyttelyt: FI JVA Brufinn Keep Retrieving Doc "Neo"&Laura KÄY-H, Onnea, ei tarvi Neon käydä näissä kinkereissä enään!

 

Nome-b:
- Brufinn Need For Speed "Into"&Sonja ihan ensimmäisestä nome startista hienosti ALO2! Onnea!!
- Brufinn Euphoria "Sissi"&Maria kauden aloitus hienosti ALO2 tuloksella. Onnea!!
- Brufinn Fire Cracker "Paukku"&Merja ALO2, Onnea!!
- Brufinn Keepers Gun Dopey "Dopey" & minä ALO1 ja siirto AVO-luokkaan. Dopey todella näytti lauantaina parastaan <3

NOU1:
- Brufinn Looks Like A Lady "Lina"&Mikko NOU1, Onnea!!
- Brufinn Dark Dance "Urho"&Kyllikki hienosti NOU1. Valtavan onnellinen teidän puolesta. Onnea!! <3 <3 :) Urho <3

Mejä:
- FI JVA Brufinn Dark Side "Osku"&Mia Päijät-Hämeen mestaruuskokeen sij.3 VOI1 44p. Onnea! Näillä senkun ykkösputki jatkuu! Onnea <3

PK Haku:
- Brufinn Must Be Mystery "Milli"&Maria HK2, 266pist. ja luokka siirto 3-luokkaan! Onnea!!!!

Sitten jotain erittäin spesiaalia (kansainvälinen rauniopelastuskoe):
- Brufinn Need For Action "Tico"&Riikka-Maria voittivat IRO kokeen A luokan (alempi luokka). Aika upeaa. Onnea tuleva pelastuskoira Tico&Riikka-Maria! <3

Kyllä on hienoja koiria ja aivan valtavan ihania/ahkeria omistajia/ohjaajia kasvateillani <3 KIITOS!

-SNJ:n PK mestaruudessa viikonloppuna pk-jäljellä toiseksi tulivat Brufinn Must Be Meaningful ”Teppo” & Raimo Viitanen. Paljon Onnea!

-Noutajien taipumuskokeessa taipuivat ensikertalaiset Brufinn Rebel ”Rudi”&Maria! Onnea!!

-Rallytokon VOI-luokassa nappasivat kolmannen hyväksytyn tuloksen 97/100p ja luokkavoitto FI JVA Brufinn Keep Retrieving Doc ”Neo”&Laura. Neolle siis RTK3 tunnus ja erikoisvoittajaluokka odottaa! Valiokello tästäkin lajista alkaa siis tikittelemään. Onnea monitaiturit!

-Vepessää: FI JVA Brufinn Dark Side ”Osku”&Mia ALO2 86/100p, Onnea tuloksesta! Ja Brufinn Dark Dance ”Urho”&Kyllikki VOI3 71/100p, Onnea tuloksesta! Tuloksilla on hyvä aloittaa kausi, kyllä ne siitä vielä kirkastuu :)

-ensimmäisessä rallytokon möllikisassa starttasivat Brufinn Lay Low ”Hemmo”&Minna saadet hienot 94/100p. Onnea, noilla pisteillä uskaltaa virallisiinkin kokeisiin

Labradorinnoutajista on todellakin moneksi. Kasvattini omistajansa kanssa kuuluivat Helsingin yliopiston tutkimusryhmään jossa selvitettiin voiko koira oppia haistamaan uniapneaa virtsanäytteestä.
(Colas Elvie "Elvin" tytär Brufinn Groovy Soul "Muru" oli toinen näistä testattavista koirista joka homman oppi). Hienoa työtä Jenni&Muru <3 :)

Linkki: https://link.springer.com/epdf/10.1007/s11325-018-1659-x…

Linkki: https://yle.fi/uutiset/3-10163871

 

Kasvattini FI KVA Brufinn Barcelona "Demi"&Ulla Pihlaja edustivat Suomea viikonloppuna Italiassa IWT-kisassa. Heidän joukkueensa oli National Finland Team 3: Marjaana Kousa, Ulla Pihlaja ja Riitta Väisänen. Hienosti porukka edusti. Ensimmäiseltä päivältä naisilla oli tiiminä päivän parhaat yhteispisteet! Sunnuntaina oli onnistumisia ja epäonnistumisia. Mutta kokonaisuutena aivan mielettömän upea viikonloppu koko tiimiltä. Onnea naiset!

Taipuneet Teiskossa:
- Brufinn Rare Diamond "Rilla"&Anu NOU1: Onnea!!
- Brufinn Only Love "Lyyli"&Rauli NOU1: Onnea!!
- Brufinn KeepCatching Bashful "Leo"&Joel NOU1: Onnea!!
Taipui Hattulassa:
- Chilihunters Aquila Pomarina "Quila"&minä NOU1

WT:
- Brufinn Fire Cracker "Paukku"&Merja ALO2, 74p (hyvin hyvin lähellä!) Onnea!!
- Brufinn First In Line "Ira"&Ulla AVO0, luokan korkkaus: onnistumisia ja epäonnistumisia, tästä on hyvä jatkaa uudessa luokassa!
- Brufinn Keep Hunting Happy "Aapo"&Janne AVO0, uusi luokka, onnistumisia ja epäonnistumisia. Suunta on ylöspäin!

Luonnetesti:
- FI JVA Brufinn Keep Retrieving Doc "Neo"&Laura käväisivät luonnetestissä 123 +++ Ei ehkä kaikelta osin ihan Neon näköinen testi mutta mukava ja toimintakykyinen harrastukoira kuitenkin. Sen verran LT nähnyt ettei ne koirista kaikkea todellakaan kerro :) Hieno Neo <3

Rallytoko:
- Brufinn Free Mind "Niki"&Sari Rallytoko kolmas hyväksytty tulos 93p -> RTK1 ja luokka siirto! Onnea!

Mejä:
- FI JVA Brufinn Dark Side "Osku"&Mia valioitumisen jälkeen heti VOI1 tulos 45p kuumassa säässä. Onnea!
- Brufinn Quite A Catch "Late"&Kirsi AVO2 38p, ensimmäinen startti nuorelta herralta ja heti tulos, Onnea!!
- Brufinn Pure Spirit "Pave"&Markus AVO3 23pistettä, Onnea tuloksesta ja uutta matoa koukkuun :)

Näyttelyt Joensuu:
- Brufinn Living Legend "Veikko"&Essi käväisivät kehässä KÄY-T:n verran. Josko se H tulee sitten seuraavalla kerralla

 

Saanko esitellä uusi Suomen Jälkivalio
FI JVA Brufinn Keep Retrieving Doc "Neo" & ahkera ohjaaja Laura. Hurjasti Onnea, Neo valioitui 6kokeella kun 5 on minimi millä pystyy koiran mejässä valioksi saamaan. <3

Pöytyällä starttasivat nome-b kokeessa Brufinn Must Be Miracle "Mila"&Sanna saaden toisen AVO1 tuloksen ja seuraavaksi odottaa VOIVOI-luokka. Hurjasti Onnea!!

Mamma lomalta juuri palannut (Brufinn Very-pentujen emä)Brufinn Must Be Mystery "Milli"&Maria Mari saivat heti ekasta hakukokeestaan ykköstuloksen: HK1 271pist (t76, m195). Hurjasti Onnea!!

Sitten Brufinn Napi "Rudi"& Tiia strattailivat agilityssa niin että nyt parivaljakkoa odottaa kolmosluokka! Hurjasti Onnea!!

Toko: Onnea myös Ticolle&Riikka-Marialle TK1

 

 

SIINÄHÄN NIITÄ ISO PINO! Kiitos kaikille! Hienoja koiria ja terveitäkin suurin osa vielä. Aina jotakin voi tulla enkä täydellistä koiraa vielä tietääkseni ole jalostanut, mutta hienoja yksilöitä kylläkin ja omistajat ovat olleet niihin tyytyväisiä: se se tärkein kaiketi :)

Kasvatinomistajat: soitelkaa, laitelkaa viestiä jos tulee kysyttävää, askarruttavaa asiaa jostakin. En lupaa vastailla heti mutta soitan takaisin eism jos olette jättäneet viestin. Ja kirjoittelen takaisin myös kunhan kiireiltäni kerkiän.

Muutamia isoja muutoksia on tulossa henkilökohtaisessa elämässäni. Uusi osoitteeni tulee piakkoin olemaan Ylöjärvellä. Tästä laitan lisää infoa kunhan muutto on tapahtunut. Autokin on menossa vaihtoon piakkoin (ei nyt niin iso mullistus sentään tämä). Hämeenlinnassa/Kanta-Hämeessä tulen vierailemaan jatkossakin treenin jne merkeissä, mutta työpaikkaa lähemmäksi on ihan käytännön syistä mentävä. :) Kaikki tulee olemaan siis "uutta ja ihmeellistä", mistä löytää tulevat eläinlääkäripalvelu, lähikaupan jne :D Paikka on minulle täysin tuntematon ennestään, mutta kaikkeenhan sitä ihminen tottuu ;)