Blogi

Quilan ja Barkleyn pennut syntyvät noin viikon päästä ja niitä odotellaankin kovasti jo maailmaan. Lisätietoja yhdistelmästä: Quila&Barkley

 

Kuvassa oleva ihana, reipas ja rohkea, mutta hyvin kontaktinhaluinen ruskea metsästyspainotteinen pakkaus Brufinn Forever Yours "Bertta" hakee yhteistyökykyistä sijoituskotia. Pentu on nyt 8 viikkoinen ja eilen käytiin ensimmäisen kerran kraniossa laittamassa kroppa kuntoon kasvua varten. Etsin pennulle joko aktiivisesti metsästävää kotia joka käyttää koiran vanhempana myös taipumuskokeessa (tällaisen kodin toivon olevan lähempänä minua) tai sitten aktiivisesti harrastavaa, kisaamisesta kiinnostunutta kotia. Lenkkikaveriksi pentu ei lähde, eikä ensikoiraksi. Kiinnostuneet voivat olla rohkeasti yhteydessä sähköpostitse ja kertoa millainen koti heillä olisi tarjota. Litter F-pentue

 

 

Ensiksi Rauhallista Joulua kaikille kasvatin omistajilleni, ystäville ja yhteistyökumppaneille!

Vuoden vaihde on pian täällä ja toivotaan parempaa vuotta kuin tämä korona vuosi!

Vuoden vaihde tietää taas rakettien paukkumista ja koirien paikka on silloin sisätiloissa turvallisessa ympäristössä etteivät ne pääse paukkuja säikähtämään ja esim karkaamaan. Viekää ennen klo:18.00 koirat käymään tarpeillaan ja seuraavan kerran vasta aamulla kun rakettishow on ohi. Näin meillä toimitaan vaikka omat koirani eivät raketeista välitä, en kuitenkaan ota riskiä että niistä tulee rakettisäikkyjä yhden huonon kokemuksen takia. Jos ja kun koiraa käyttää ulkona ennen "shown" alkamista niin hihna/panta mahdollisesti vielä + valjaat ja toinen hihna varmistamassa ettei mahdollisen säikähdyksen hetkellä esim nuori/pentu koira pääse karkaamaan pannastaan. Joka vuosi näitä karanneita koiria etsitään etsijäkoirien avulla seuraavalla viikolla. Toivon että tässä joukossa ei ole kasvattejani tänäkään/ensi vuonna!

 

Hissun ja Taran pennut ovat varattuja ja lähtevät tammikuun aikana omiin koteihinsa. Kyselyitä oli todella paljon ja myös paljon mukavia koteja, mutta vain osalle riitti oma pentu. Onneksi pentu suunnitelmia on monella kasvattajalla nyt keväällä niin toivottavasti sieltä löytyy jokaiselle sopiva oma pentu.

 

Astutin tälle vuotta vielä "Quilan" ja jos kaikki menee hyvin niin sen pennut syntyvät helmikuun alkupuolella ja ovat luovutuksessa maaliskuussa. Pentue on metsästyslinjainen ja myydään harrastaviin/metsästäviin koteihin. Käy kurkkaamassa yhdistelmän sivut: Quila&Barkley

 

Kesäksi 2021 ei ole suunnitteilla pentueita! Jos näiden jälkeen pentuja vuonna 2021 tehdään niin suunnitelmat sijoittuvat loppuvuodelle syksyyn/talveen 2021.

Taran ja Hissun pennut näyttäisivät olevan löytäneet omat kotinsa, pennut ovat alustavasti varattuja. Kaikille pennun kyselijöille ei valitettavasti mitenkään riittänyt omaa pentua. Kiitos kaikille mielenkiinnosta Hissun ja Taran pentueita kohtaan! Toivottavasti löydätte omat pentunne kevään aikana.

 

Vielä yksi pentue on laitettu alulle nyt joulukuussa 2021. Metsästyslinjainen pentue: Chilihunters Aquila Pomarina "Quila" on astutettu Annaloughan Barkley "Barkleylla".

 

Quila on Tobinan kasvatti ja sillä on jo yksi pentue Chilihunters kennelnimellä. Barkley on nuori lupaava Englannintuonti jonka isänpuolen sukua olen nähnyt kokeissa Briteissä ja ne ovat tehneet vaikutuksen minuun. Jos kaikki käy hyvin niin Quilan pennut syntyvät helmikuussa ja ovat luovutusikäisiä maalikuun lopussa 2021. Tämän pentueen jälkeen seuraavat suunnitelmat menevät syksyyn ja loppuvuoteen 2021. Loppu kevääksi/kesäksi ei ole pentueita suunnitelmissa vaan keskityn koekauden kasvatteihin ja omiin koiriin.

 

Vuosi 2021 tulee olemaan Brufinn kennelin juhlavuosi kun kenneli täyttää 10vuotta. Ensimmäinen etappi on saavutettu ja eteenpäin porskutellaan. Käy katsomassa mitä juhlavuodelle on suunnitelmissa: Tapahtumat 2021

 

 

Taran&Dopeyn pennut syntyivät lauantaina 15.11.2020. Pentuja saatiin 7 joista 2 urosta ja 5 narttua, kaikki mustia. Pennut ja emä voivat hyvin. Tämä pentue syntyi ja kasvaa siskoni perheessä Porvoossa missä myös Tara mamma asuu.

Pennun saaville kodeille on ilmoitettu tänään sähköpostiin. Valitettavasti kyselyitä tuli valtavasti eikä näistäkään murusista riittänyt kaikille. Ilmoitan jos peruutuksia tähän pentueeseen vielä tulee.

 

Hissu on viikko sitten saapunut luokseni kasvattelemaan massuaan. Mikään valtava pentue ei ole tulossa, mutta ihan sopivan kokoinen kuitenkin. Nämä pennut kasvavat luonani Ylöjärvellä. Hissun pentujen syntymää odotellaan joulukuun ekoille viikoille. Tähän pentueeseen en myöskään ota enää uusia varauksia vastaan.

Naavan muksut täyttivät eilen 4 viikkoa ja niiden meno senkun kiihtyy. :) Kaikki pennut ovat varattuja. Meidän Riesakin löysi itselleen juuri sille sopivan kodin ja on nyt viikon verran viihdyttänyt uusia omistajiaan. :) Seuraavia pentusuunnitelmia mutustellaan, mutta toteutus aikataulu on täysin auki. Luultavasti seuraavat Brufinn pennut syntyvät ja kasvavat luonani vasta ensi kesänä/syksynä 2021. Pentu kyselyitä ei juuri nyt kannata tehdä, koska suunnitelmia ei ole ja käytän aikani nykyisten kasvattieni ja omien koirieni hyväksi. Kun seuraavia pentue suunnitelmia taas ilmestyy: Litterplans/pentuja - osioon niin silloin voi kiinnostuessaan olla yhteydessä. Toki jos Brufinn koiriin tutustuminen kiinnostaa niin esim ensi kesän kenneltreffit Kenneltreffit 2021 - Korpilahdella on oiva tilaisuus nähdä kasvattejani laajimmalti.

 

Loppu syksyn keskityn metsästämiseen ja koirien treenaamiseen ennen aikaisin pimeneviä iltoja.

 

Mukavaa syksyn jatkoa ja mukavia hetkiä metsällä koirienne kanssa!

Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS