Blogi

Taran&Dopeyn pennut syntyivät lauantaina 15.11.2020. Pentuja saatiin 7 joista 2 urosta ja 5 narttua, kaikki mustia. Pennut ja emä voivat hyvin. Tämä pentue syntyi ja kasvaa siskoni perheessä Porvoossa missä myös Tara mamma asuu.

Pennun saaville kodeille on ilmoitettu tänään sähköpostiin. Valitettavasti kyselyitä tuli valtavasti eikä näistäkään murusista riittänyt kaikille. Ilmoitan jos peruutuksia tähän pentueeseen vielä tulee.

 

Hissu on viikko sitten saapunut luokseni kasvattelemaan massuaan. Mikään valtava pentue ei ole tulossa, mutta ihan sopivan kokoinen kuitenkin. Nämä pennut kasvavat luonani Ylöjärvellä. Hissun pentujen syntymää odotellaan joulukuun ekoille viikoille. Tähän pentueeseen en myöskään ota enää uusia varauksia vastaan.

Naavan muksut täyttivät eilen 4 viikkoa ja niiden meno senkun kiihtyy. :) Kaikki pennut ovat varattuja. Meidän Riesakin löysi itselleen juuri sille sopivan kodin ja on nyt viikon verran viihdyttänyt uusia omistajiaan. :) Seuraavia pentusuunnitelmia mutustellaan, mutta toteutus aikataulu on täysin auki. Luultavasti seuraavat Brufinn pennut syntyvät ja kasvavat luonani vasta ensi kesänä/syksynä 2021. Pentu kyselyitä ei juuri nyt kannata tehdä, koska suunnitelmia ei ole ja käytän aikani nykyisten kasvattieni ja omien koirieni hyväksi. Kun seuraavia pentue suunnitelmia taas ilmestyy: Litterplans/pentuja - osioon niin silloin voi kiinnostuessaan olla yhteydessä. Toki jos Brufinn koiriin tutustuminen kiinnostaa niin esim ensi kesän kenneltreffit Kenneltreffit 2021 - Korpilahdella on oiva tilaisuus nähdä kasvattejani laajimmalti.

 

Loppu syksyn keskityn metsästämiseen ja koirien treenaamiseen ennen aikaisin pimeneviä iltoja.

 

Mukavaa syksyn jatkoa ja mukavia hetkiä metsällä koirienne kanssa!

Kiitos kaikille runsaasta määrästä pentukyselyitä. Valitettavasti kaikille ei millään riittänyt näistä omaa pentua. Naavan synnytti 4.8 vain 6 mustaa menninkäistä, joista 4 narttua ja 2 urosta. Pennut ovat nyt löytäneet omat kotinsa ja olen ollut näihin koteihin yhteydessä johon pentu riitti tästä pentueesta.

Onnea muille oman sopivan pennun löytymiseen.

Sonja&Brufinn Need For Speed "Into" mejäilivät kolmella VOI-luokan startilla Intosta Suomen Jäljestysvalion! Huikeaa! 3 koetta joista kaikista VOI1 tulos 45pisteellä. Kennelillä on UUSI VALIO, saanko esitellä: FI JVA Brufinn Need For Speed "Into"

 

ONNEA SONJA&INTO <3

Brufinn C-pentueesta keltainen narttu pentu vapaana.

Pentu täyttää 5.8 tasan 11 viikkoa. En ole pitänyt mitään kiirettä oikean kodin löytymisen suhteen kesälomani aikana. Mutta nyt voisi olla aika löytää "Riesa/Raisalle" sopiva koti.

Pennusta on kehittynyt mukavan reipas ja sosiaalinen tapaus, se osaa myös rauhoittua mukavasti. Uskoisin siitä jonkun saavan mukavan harrastus tai aktiivisen metsästyskaverin. En myy sitä lenkkikaveriksi tai ei aktiivisesti metsästävään kotiin. Pennulla on häntämutka hännän parissa viimeisessä nikamassa. Se ei siis ole jalostuskoira eikä sille luultavasti pysty saamaan näyttelytulosta, mutta muuten hännästä ei ole mitään haittaa eikä pennussa ole millään tavalla muuta vikaa.

Puhelimella minua et luultavasti saa kiinni, joten jos kiinnostuit tästä metsästyslinjaisesta pennusta niin laita minulle kunnollinen sähköposti otsikolla keltainen pentu missä kerros itsestäsi, koirataustastasi ja minkälaisen kotiin/tehtäviin olet koiraa hakemassa.

katri.nevalainen(at)suomi24.fi

 

 

Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS