Blogi

Huikea viikonloppu takana. 3 kasvattiani osallistui Labradorinnoutajien Derbyyn ja 1 Mestaruuteen. Kaikki selvisivät la tehtävistä ja pääsivät su finaaliin. Lopulta ensikertalaiset Maarit Hankaniemi ja sijoitusnarttuni Brufinn Yazzy Queen "Easy" sijoittuivat huikeilla 115/120 pisteillä Derbyn sijalle 2. Eikä tässä vielä kaikki vaan konkarit Ulla Pihlaja ja FI KVA Brufinn Barcelona "Demi" sijoittuivat Mestaruudessa sijalle 2 pisteillä 123/140p.

Huikeaa nähdä 2 Brufinn koiraa palkinnoilla näinkin kovassa kisassa. Onnea molemmille! Niin ylpeä koko osallistuneesta Brufinn kööristä, kiitos naiset! <3

 

Labradorinnoutajien Derby ja Mestaruus viikonloppu Sappeella. Upea viikonloppu kasvattajalle! Olen niin ylpeä startanneista kasvateistani! 4 kasvattiani osallistui ja kaikki olivat sunnuntain finaalissa.
Derbyssa sijoitusnarttuni Brufinn Yazzy Queen "Easy"&
Maarit Hankaniemi
sijoittuivat huikeilla 115/120 pisteellä Derbyn 2 sijalla.
Mestaruudessa FI KVA Brufinn Barcelona "Demi"&
Ulla Pihlaja
sijoittuivat myös hyvillä pisteillä 123/140 pisteellä Mestaruuden 2 sijalle.
Upeaa, silmäkulmakostui molempien puolesta ❤😘 Onnea taitavat ohjaajat ja hyvät koirat.
Brufinn Xtra Kind "Taicu"&
Raija Theocharous
tekivät finaalissa toisella rastilla upeat 20p, harmittavasti toisella rastilla jäi dami saamatta. Yhteispisteet 87/120p ❤ Nuori koira, hyvä suoritus Raija 😘💪
Brufinn Yeti Princess "Tirri" ja minä räpelsimme finaalinkin damit talteen yhteispisteillä 97/120p. Ensimmäinen koitos meilläkin tämä, yhtään en aavistanut että koirani osaa näinkin paljon. Tirri antoi kaiken tähänastisen osaamisensa ja olen vilpittömästi hyvin tyytyväinen siihen. Toki korjaussarjaakin löytyi. Hyvin kuitenkin jaksoi kaksi päivää ja osasi ottaa niin lunkisti muuten. Hieno tyttö 😍
Ja vielä: Kiitos seurasta kennel Salomäki väki, oli huikea viikonloppu!

Naava on tiineenä! Dopeyn ja Naavan mustat pennut syntyvät elokuun alkupuolella ja ovat luovutusikäisiä syyskuun lopussa. Molemmat vanhemmat ovat terveitä, hyväluonteisia koiria ja niitä kumpaakin käytetään metsästykseen. Lisätietoja yhdistelmästä: Naava&Dopey

 

Jos etsit itsellesi mukavaa peruskoiraa metsästykseen ja harrastuksiin etkä tarvitse sitä ferraria/koetykkiä niin tässä voisi olla sinulle sopiva yhdistelmä. Pentueen isä Dopey on puhtaasti metsästyslinjainen erittäin energinen ja vahva hermoinen työmyyrä, ja koetykki. Naava taas on mukava perhekoira ja tasainen työmyyrä käytännön metsästyksessä. Sen puurtaminen on tasaisen varmaa enemmän kuin räjähtävää voimaa. Toivon yhdistelmän tasapainottavan toisiaan. Pentujen pitäisi vanhempien perusteella on vahvarunkoisia ja hyväturkkisia metsästyskoiria.

 

Jos kiinnostuit pentueesta niin katso pentueen oma sivu mutta lue myös: Info Pennunostajalle

sekä Litterplans/pentuja

 

Haluan ensisijaiset yhteydenotot sähköpostilla, jos ajatuksemme pentueesta ja koiran ostamisesta minulta kohtaavat niin voimme keskustella ajatuksista enemmän puhelimitse. Kun otat yhteyttä kerro laajasti mihin tarkoitukseen haet koiraa ja mikä on koirakokemuksesi ennestään. Minkälaiseen elämäntilanteeseen/perheeseen ja mihinpäin Suomea koira on hakusessa. Yhteystiedot kannattaa myös jättää: nimi + puhelinnumero. Yleensä tuo puhelinnumero tuntuu unohtuvan kun sähköpostilla ollaan yhteydessä. :)

 

 

Hei. Heinäkuun alussa olisi nyt tarkoitus tuotetilausta:

- hyvälaatuisia vetoketjullisia huppareita Brufinn logolla selkään (ja eteen saa pienellä rintaan esim koiran nimen) Esimerkki kuva. (tätä tilatessa: laita mikä väri, koko ja mikä malli: on naisten ja miesten mallia)

Hintaa hupparille tulee 68€ (sis. alv24%) + tarvittaessa postikulut

 

- Pipoja Brufinn logolla (kultainen väri)

Pipoja tulee olla vähintään 20kpl että tilaus kannattaa. Silloin hinta on 13€/pipo (sis. alv24%). Jos vain 10kpl pipoja niin hinta 18€/pipo (sis. alv24%)

 

- Lippiksiä:

Lippiksiä pitää saada vähintään 13kpl tilattua että saadaan noilla hinnoilla. Lippiksiin tulee valoinen brodeeraus koiran pää + Brufinn labradors teksti siihen viereen (esimerkki kuva löytyy alta). Kaikkiin hintoihin lisätään postikulut jos ei jossakin nähdä.

Army mallin lippis Brufinn Labradors brodeerauksella noin 17€ (sis. alv 24%) (riippuen tilausten määrästä hinta voi hiukan nousta tai laskea)

Sandwich lippis Brufinn Labradors brodeerauksella noin 16,5€ (sis. alv 24%) (riippuen tilausten määrästä hinta voi hiukan nousta tai laskea)

 

 

Olemme tilaamassa myös nyörireppuja 12€ (monta eri väriä) ja reppuja 20€ monta väriä Brufinn logolla (logo tulee näihin mustalla). Näiden tilaukset tehdään jo tulevalla viikolla. Joten näihin nopea tilaus (reppu + nyörireppu).

ALLA PITKÄ LISTA KUVIA TILATTAVISTA TUOTTEISTA, Selailkaa rauhassa!

Jos olet kiinnostunut tilaamaan niin laita mulle s-postiin tilaus: mikä tuote, mikä väri, kuinka monta, omat yhteystietosi: nimi, puh, kotiosoite, s-posti: katri.nevalainen(@)suomi24.fi

 

 

Riihimäen vankilan virkakoira Brufinn Wish For A Kiss "Siiri" läpäisi ohjaaja Pian kanssa yleisetsinnän käyttöönottokokeen!

Alku viikosta myös veli "Pablo" Brufinn Wild Card ohjaaja Jukan kanssa läpäisi poliisikoirien käyttöönottokokeen ja voi toimia nyt virallisesti virkakoirana.q

Myös kolmas sisarus "Retu" Brufinn Wild Life, ohjaaja Maaritin kanssa on jo aikaisemmin tässä kuussa läpäissyt virkatarkastukset ja voi toimia nyt poliisin virkakoirana.

Hienoa muksut ja niiden ohjaajat!

Lisää hienoja Brufinn työkoiria. Maisa on kouluttanut Toton (Brufinn Pure Energy) tunnistamaan kirjanpainajan. Todella mukana kuulla tällaisia uutisia kasvateista. Kiitos kun jaksatte minua infota!

https://uutisvuoksi.fi/uutiset/lahella/4f701736-96d4-4485-8692-29c06ab3ed41?fbclid=IwAR0z2Hv-BICN3OMl09bGsa-_D8CjWUbabEw6fuBhzR4xjaioKWGeeBz6aHE

 

Niin vaan aika rientää. Brufinn B-pennut ovat muuttaneet jo omiin koteihinsa: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI27933%2F20&R=122

Näistä Spessu ruskeista tyypeistä toivottavasti kuullaan vielä myöhemminkin. :)

 

Lyytin pennut syntyivät keskiviikkona. Emä ja pennut voivat hyvin. Pennut olivat kovin pieniä mutta toki reippaita syntyessään ja olen odottanut koko edellisen viikon ennenkuin otan yhteyttä pennunvaraajiin. Olen yhteydessä nyt alkuviikosta!

Pennut tulevat olemaan alustavasti varattuja eikä millään kaikille mukaville pennun kyselijöille tule riittämään näistä omaa pentua.

 

Kunhan nämä mukulat saadaan onnellisesti maailmalle niin seuraavat pennut on suunnitteilla vasta alkuvuoteen 2021. Loppuvuosi 2020 keskitytään treenaamaan, avittamaan kasvatin omistajia nomessa ja ennen kaikkea odotetaan jo kovasti metsästyskautta alkavaksi.

 

Brufinn Z-pentueesta kuului ikävä uutinen. "Rommilla" löytyi olasta muutosta joka vaatii leikkaushoitoa. Tosi kurjaa nuorelle koiralle ja sen omistajalle. Olka on nivelistä yleensä se "helpoin" korjattava ja koirasta saa yleensä vielä mukavan harrastus ja metsästyskaverin tämänkin jälkeen, mutta toki en tällaista yhdellekkään kasvatilleni toivo. Jalostuksen vaiva tulee estämään. Pahoittelut Anu "Rommin" todella huonosta tuurista :( Nyt toivotaan, että muut pentueen mukulat pysyisivät terveinä.

 

Brufinn K-pentueen ainoalla nartulla ja Brufinn Y-pentujen emällä (pian 5v) todettiin keväällä 2020 kilpirauhasen vajaatoiminta. Lääkitys on aloitettu ja Muikku on jo pirteämpi. Seurataan vointia ja sairautta lisää Muikun omistajan Jenny Hiekon kanssa.