Blogi

Alkuvuoden astutussuunnitelmat eivät Armin, Foxyn kohdalla onnistuneet.

Foxyn juoksu oli hyvin kummallinen ja Armi ei tiinehtynyt harmillisesti.

Armi astutetaan sen kesän (heinäkuu) juoksuista uudestaan.

 

Sijoitusnarttuni Ulla on astutettu Teholla. Nämä pennut vain myydään aktiiviharrastaviin/aktiivi metsästäviin tai työkoira koteihin. Nämä eivät sovi ensikertalaisille tai vähemmän harrastaviin koteihin. Ulla&Teho kevät -22

 

Syksylle 2022 on mahdollisesti suunnitelmissa myös sekalinjainen pentue narttuna kasvattini "Naava" Brufinn Queen Of Hearts. Sosiaalinen musta narttu jota käytetään metsästyksessä. Sen juoksut ja astutus osunee kesä/heinäkuulle. Suunnitelmissa mustia/mahdollisesti ruskeita pentuja. Yhdistelmä julkaistaan kunhan Naava on käynyt ensin uusinta silmäpeilissä ja silmät todettu terveiksi.

Rillan&Figon musta reipas narttu pentu, 9 viikkoa, etsii omaa kotiaan: Brufinn Just Shine Amethyst - PENTU on löytänyt oman kotinsa kasvatinomistajani luota.

Linkki: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI14453%2F22&R=122

Kyselyt iltaisin sähköpostilla tai soittamalla.

 

10.3 ULTRASSA EI NÄKYNYT PENTUJA. Armi jäi valitettavasti tyhjäksi, se astutetaan syksyllä uudestaan alkuperäisellä uroksella Ruotsissa.

Armin uros on vaihtunut ja se siemennettiin GB FTCH Nettle Brae Andy Of Fendawood "Andylla". Uros tiedot päivitetään kotisivuille ensi viikolla Armin ultran jälkeen. Armi ultrataan 10.3.

Linkki: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoE=FI55273/18&ReknoI=KCSB3634DB

 

 

Sijoitusnarttuni Ulla on aloittanut juoksunsa ja se astutetaan "Teholla" kahden viikon sisällä. Tietoja päivitetään onnistuneen astutuksen jälkeen!

 

 

Poliisien huumekoirien SM1 2021: Brufinn Wild Lide "Retu"

Vankilakoirien kisojen SM1 2021: Brufinn Zefyros "Körri"

Vankilakoirien kisojen SM2 2021: Brufinn Must Be Mind Trick "Santtu"

Huikeaa, paljon Onnea!!

 

Brufinn I ja H-pentueet lähtivät maailmalle ja elämä on lähtenyt rullaamaan uusissa kodeissa oikein hienosti. :) Olin itse lokakuussa leikkauksessa ja olen toipunut siitä onneksi hyvin ja elämä jatkuu normaaleissa urissa ja olen taas myös normaalisti töissä. Joten vastailen kaikenlaisiin kyselyihin yleensä vasta arki-iltoita, ja viikonloppuisin. Yleensä minua on kuitenkin viikonloppuisin vaikea tavoittaa muiden kiireiden vuoksi.

 

Seuraavat pentusuunnitelmat on nyt tehty ja julkaistu. Rilla on astutettu Figolla ja on tiine, pentujen odotetaan syntyvän joulukuun lopussa. Pennut olisivat luovutusikäisiä helmikuussa -22. Lisätietoja: Rilla&Figo talvi -21

Keväällä on tarkoitus astuttaa sijoitusnarttuni Armi ja Ulla. Ne juoksevat helmi/maaliskuussa ja pennut syntyivät huhtikuun tienoilla ja pennut olisivat touko/kesäkuussa -22 luovutusikäisiä. Näistä pentueista lisätietoja: Rilla&Figo talvi -21   ja    Ulla&Teho kevät -22

Näillä näkymin näiden jälkeen seuraavat pentueet ovat joko aivan loppuvuodelle -22 tai vasta alku vuoteen -23. Nämä varmistuvat vasta syksyllä 2022, joten niistä ei laiteta lisätietoja yhtään aikaisemmin, eikä syksyn -22 pentueita kannata kysellä ennenkuin mahdolliset syksyn suunnitelmat on julkaistu.

 

Brufinn kennelille on myönnetty vuonna 2021 Kennelliiton Vuolasvirta palkinto.

Vuoteen 2021 on mahtunut paljon niin henkilökohtaisessa elämässä kuin kasvatuksenkin parissa, niin ylä- kuin alamäkiäkin ja välillä matka on ollut hyvin raskasta. Asioihin pitää kuitenkin osata ja oppia suhtautumaan. Olen saanut iloita kasvattieni hienoista uusista valiotitteleistä 2021x3kpl, virkakoirapuolen SM tuloksistax3 (joista 2 voittoa), sekä piirinmestaruuksistax2kpl ja muista upeista tuloksista niin monessa eri lajissa. Olen iloinen että kasvattieni kanssa nautitaan yhteisestä tekemisestä oli se sitten metsästys tai rallytoko tai vaeltaminen tai mitä vain.

Hyviä luustollisia terveystuloksia on kasvateilleni tullut tänä vuonna -21, mutta myös pari huonoa kyynärää (onneksi kumpikaan koira ei ainakaan toistaiseksi oireile etupäätään), kuin myös parilla muulla kasvatilla on muussa terveydessä ollut epäonnea vuonna 2021. Näitä väkisinkin kohtaa jokainen kasvattaja jossakin vaiheessa.

Vuosi 2021 on kuitenkin lopuillaan ja katseet käännetään jo kohti vuotta 2022. Kaikille kasvateilleni ja omistajilleen parempia aikoja ja rauhallista joulunodotusta. Muistakaa varoa vuodenvaihteessa ilotulitusten kanssa, ettei koirien kanssa käy vahinkoa.

 

Vankiloiden väliset huumekoirien SM-kisat saatiin tänään päätökseen Kuopiossa (7-9.9.2021)
Sukevan vankilan ohjaajat Ville ja Antte veivät Brufinn koirineen voiton ja hopean!
Brufinn Zefyros "Körri" & Ville nappasivat mestaruuden ja Brufinn Must be Mind Trick "Santtu"& Antte hopean!

Körri on lajissaan nuorin mestari ja ensimmäistä kertaa tuplavoitto saatiin samalle vankilalle.
Ihan huikeaa, paljon Onnea ohjaajille. Kasvattajana olen nöyrän ylpeä tuloksistanne!

Mukana kisassa oli myös viime vuoden hopeamitalistit Riihimäen vankilasta Brufinn Wish For A Kiss "Siiri"&Piia

 

Meillä on myös uusi valio: FI VPVA Brufinn Must Be Mad MAx "Jedi"&Minna saivat kasaan 3xVOI1 tulosta vepestä ja Jedi sai tittelin FI VPVA nimestä eteen! Paljon Onnea. Tämä tietää taas sitä että kasvattajan pitäisi hommata uudelle valiolle valiolahjat. Josko saisin aikaiseksi tämänkin piakkoin :)

Muita asioita:

Brufinn Beretta "Käpsy" on lähtenyt metsästävään kotiin koeajalle. Toivottavasti siitä kuoriutuu hieno metsästyskoira!

 

Brufinn True Optimist "Opri" löysi kasvatin omistajan pojan luota oman rakastavan perheensä <3 Tulevaisuudessa Oprin on tarkoitus päästä myös käymään silloin tällöin sorsalla.

 

- Omista koirista Karma kävi virallisissa PEVISA tutkimuksissa ja on terve tyttö <3 Foxyn kanssa startattiin ekassa nome-b kokeessa ALO2 tuloksen verran. Foxy oli oikein pätevä nuori tyttö. Vielä yhteen nome-b kokeeseen olen Foxyn ilmoittanut ja Karman taippareihin. Yhdessä WT kokeessakin pitäisi käydä starttaamassa. Sitten on tämä vuosi paketissa kokeiden osalta. Koirat ovat päässeet myös muutamia kertoja käymään metsällä ja hyvin ovat toimineet.

 

Pentueet:

Quilan&Hyden ihanat pallurat ovat syntyneet. Emä ja pennut voivat hyvin. Tämän pentueen nimi teema tulee isältä ja ne ovat Brufinn Irish- alkuliitteellä. Yhdelle nartulle etsin yhteistyökykyistä metsästävää tai rodunomaisia lajeja harrastavaa sijoituskotia. Jos olet kiinnostunut niin olethan yhteydessä. Pentuja saa tulla katsomaan la 2.10 ja la 9.10. Pennut luovututetaan lokakuun viimeinen viikonloppu 29-31.10.2021.

Nitan&Ferron pentujen synnytys lähestyy. Odotan pentujen syntyvän ensi viikolla. Jännitettävää siis riittää. Katsotaan synnytyksen jälkeen onko Nitan pennuista vapaana pentuja. Nitan&Ferron pentujen katsojat otan käymään 29-31.10 viikonloppuna ja pennut tulevat olemaan luovutusikäisiä 12-14.11 viikonloppuna.

 

Seuraavat Brufinn pennut ovat suunnitelmissa sitten alkuvuoteen Brufinn Rare Diamond "Rillalle". Rillan juoksuja odotetaan alkavaksi joulukuussa 2021, näin pennut syntyvät helmikuussa 2022 ja ovat luovutusikäisiä maaliskuun lopussa/huhtikuun alussa. Uroksen julkaisen myöhemmin.

 

Pidemmälle kevääseen/alku kesään on sitten suunnitteilla astuttaa kaksi sijoitusnarttuani: Brufinn Wish For Happiness "Ulla" ja Salomäki EC Benelli "Armi". Yhdistelmät julkaistaan myöhemmin.

Nartut on astutettu ja metästyslinjaisia pentuja toiveissa syyskuulle. Käy katsomassa yhdistelmien esittelyt: Litterplans/pentuja ja Nita&Ferro ja Quila&Hyde

 

Sijoitan vähän päälle 1v ikäisen nartun Brufinn Beretta "Käpsyn" kahdesta pentueesta, jos sopiva sijoituskoti löytyy. Haen sille mielellään joko metsästävää tai harrastavaa kotia. Oma aikani ei yksinkertaisesti riitä monelle nuorelle koiralle ja toivon löytäväni sopivan kodin tälle nuorelle aikuiselle niin että Käpsy saisi enemmän yksilöllistä aikaa ja huomiota ja tekemistä. Käpsy on emäntä tavoin kaikinpuolin terve koira, se on myös peruskoulutettu ja helppo arjessa. Voit kysyä kiinnostuesssasi lisää s-postitse. Käpsystä: Käpsy

 

 

Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS