Blogi

Brufinn Unique-pentueen isä ja seuraavan pentueenisä/Brufinn Looking Lovely "Lounan" sulhanen "Harvey Kelmagra Cruise voitti eilen Tanskassa A-kokeen ja sai ensimmäisen SERTINTÄ! Wohoo!!

 

Sitten kuvassa näkyvä typykkä HUNAJA: Heikin&Happyn tytär etsii yhteistykykyistä harrastavaa/metsästävää sijoituskotia. Tämä tyttö on tulta ja tappuraa, aivan mainio pikku otus! <3

Teimme viime viikolla sijoitusnarttuni Brufinn Looking Lovely "Louna" kanssa astutusreissun Tanskaan. Tapasimme Kelmagra Cruisen "Harveyn" pari kertaa ja astutukset onnistuivat hyvin. Ajankohta oli täysin oikea ja jäämme nyt odottelemaan tiinehtymistä.

Otan tähän yhdistelmään varauksia nyt vastaan. Lisätietoja litterplans/pentuja välilehdeltä. Nämä pennut syntyvät joulukuussa ja ovat luovutusikäisiä tammikuussa 2019. Odotettavissa mustia metsästyslinjaisia koiria moneen harrastukseen/metsästykseen ja myös ihan työkäyttöön!

Mustiina&Cellon yhdistelmä päästään laittamaan alkuun kunhan tyttö aloittaa juoksunsa, joita odotamme marraskuulle. Nämä pennut syntyisivät siis vuodenvaihteessa/tammikuussa ja ovat helmi/maaliskuussa 2019 luovutuksessa.

 

Muikun astutusta ja sulhasta mietitään vielä. Sen juoksuja odotellaan tammikuulle 2019.

 

Kasvatit ovat tehneet aivan valtavan määrän hienoja tuloksia erilajeissa tälläkaudella. Onnea kaikille! Tuloksia olen julkaissut facebookissa, mutta täällä en sitä tee. Koirien/kasvattien tuloksia pääsee katsomaan jokaisen koiran omalta sivulta.

 

Surulliset uutiset:

Tänä vuonna minulta on kuollut ensimmäiset kasvattini

Brufinn Dark Beauty "Nellin" vei Lymfooma 5v iässä. Äkillinen sairastuminen ja tauti joka vei Nellin hyvin nopeasti. Nellillä oli onneksi paras mahdollinen koti alusta loppuun. Olen pahoillani ettei Nellin taival ollut tämän pidempi :(

Brufinn Rock Steady "Luja" lopetettiin vain 1,5v iässä erilaisten neurologisten oireiden vuoksi. Koiran parantamiseksi ja syyn selvittämiseksi omistaja teki kaikkensa. Kun neurologi kertoi ettei mitään ole enää enää jäljellä jotta nuori koira voisi elellä tasapainoista normaalia elämää niin Luja päästettiin parempaan paikkaan. Koska syy erilaisiin oireisiin ei selvinnyt kaikista kokeista ja yrityksistä huolimatta niin Luja meni eviraan avattavaksi ja toivomme saavamme sieltä selvyyden mikä poikaa vaivasi. Tuloksen saaminen voi viedä kuukausia, eikä se tuo Lujaa takaisin mutta auttaa kyllä sekä minua kasvattajana jos jotain selviää ja helpottaa koiran omistajan tuskaa. Sisarusparvella ei ole ollut vastaavaa. Minä en kasvattajana salaile koirieni tai kasvattieni sairauksia, Lujan kohdalla emme tiedä vielä mikä sillä oli, enkä näin ollen ole siitä vielä tätä ennen avautunut. Toivon että koiran avausraportti kertoisi myöhemmin jotakin ja laitan siitä kyllä sitten tännekkin.

Toivon ettei enää yhtään nuorta kasvattiani jouduta päästämään liian aikaisin sateenkaaren sillalle, mutta toki mielummin niin että koira päästetään ajoissa kivuistaan kuin pidetään täällä vain meidän tuskamme takia. Nämä päätökset vaativat omistajilta suurta rakkautta koiraan kohtaa ja sekä paljon voimia.

 

Dopeyn (Brufinn Keepers Gun Dopey) ja Elsan (Merjatuulian Frozen Elsa) lapset Merjatuulian kennelissä lähtevät pian kaikki omiin koteihinsa. Onnea matkaan näille murusille! KUVA: Merja Ahopellon ottama! 

Linkki: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI36624%2F18&R=122

 

Sitten surullinen uutinen:  RIP "Nelli" Brufinn Dark Beauty s12.5.2013 - k. 25.6.2018 (Lymfooma). Lämmin osanottoni Erika ja perhe Särkynyt sydän Ensimmäinen kasvattini joka on saateltu paremmille metsästysmaille.

 

Perinteiset Brufinn kenneltreffit pidettiin 15-17.7.2018. Paikalla meitä oli vähän alle 40 henkeä koirineen. Suuret kiitokset kaikille mukana olleille, oli taas niin lystiä. Kiitos myös meidän huippu kouluttajille: Tuija Hukkanen, Susanna&Tommy Salonen sekä Tiina Mursula! Kuvia laitan faceen jahka kerkiä...kiirettä on pitänyt. Ensi vuonna kenneltreffit pidetään samassa paikassa Korpilahdella 14-16.7.2019, kouluttajien haaliminen on jo alkanut! Tervetuloa taas ensi vuonna mukaan! Brufinn tuotetilaukset myös tulivat ja muutama ylimääräinen lippis on vielä. Kenneltreffeillä saatiin aika hyvin kaikki muut tavarat/hupparit jaettua omistajilleen. Tilaillaan ensi vuonna mahdollisesti lisää. Pipoja voidaan syksyllä harkita (jos isompi satsi niin suht edullisia) ja lippiksiä yksittäiskappaleina maksavat noin 16-18€/kpl

Meillä on ollut kisakausi hiljaisempi omien kiireiden vuoksi. Pari koetta Dopeyn kanssa ja ne eivät menneet hyvin, joten nyt treenataan ja katsotaan mennäänkö tänä syksynä vai ensi vuonna uudestaan. Metsästyskausi alkaa kuukauden päästä ja sitä odotetaan jo ilolla, toivon pääseväni edes pariin otteeseen sorsalle/kyyhkyyn ja fasaani jahteihin keräämään nuoremmille koirille hillitysti/hallitusti kokemusta lämpimästä riistasta.

SEURAAVAT BRUFINN PENNUT suunnitteilla loppuvuoteen syntyväksi. Seuraa Pentueet välilehteä yhdistelmien osalta ja ole yhteydessä jos kiinnostuksesi herää. Myös kasvatilleni Brufinn FirstOneFor Lekking "Ekalle" on suunnitteilla syksylle/talvelle 2018/2019 pentue Salomäki kenneliin. Sitä kannattaa pitää myös silmällä.

-Brufinn Nigrita "Muusin" pennut Melekein kennelistä lähtivät omiin koteihinsa heinäkuussa 2018.

 

Kasvattini ovat tehnet hurjasti tuloksia kevään ja kesän aikana! Onnea kaikille! Uusi vesipelastusvaliokin saatiin viikko sitten kun Urho saavutti viimeisen tarvittavan VOI1 tuloksen. Hurjasti Onnea FI VPVA Brufinn Dark Dance "Urho"&Kyllikki. Emme olleet kumpikaan varmoja nähtäisiinkö Urhon kanssa tätä päivää, mutta senkin verroin onnellisimpia olemme molemmat tästä hienosta saavutuksesta. Urho on tosiaan kärsinyt etujalkojen kasvuhäiriöstään pienestä pitäen joten harrastaminen on tehty koiran ehdoilla.

Tässä listattuna tuloksia mitä olen korviini kasvateiltani saanut: 

nome-b:
- Brufinn Keep Hunting Happy "Aapo"&Janne AVO1, onnea!!
- Brufinn Keepers Gun Dopey "Dopey"&minä AVO0, jätkä karkasi ensimmäistä kertaa elämässään paukkuun, nyt on tauon ja lisätreenin paikka ennen seuraavia kokeita..
- Brufinn Looking Lovely "Louna"&Lauri ALO3 ekasta kokeestaan, onnea tuloksesta 👍
- Brufinn Firt In Line "Ira"&Ulla ALO0, paljon hyvää kuitenkin joten eteenpäin

- Brufinn Need For Speed "Into"&Sonja ALO3, Onnea!

Brufinn Iceman "Kymppi"&Sari toinen ALO1 ja siirto AVO-luokkaan, Onnea!!
Brufinn keepers gun dopey &minä AVO3
Brufinn keep hunting happy "aapo"&janne AVO3
Brufinn Must By Miracle "Mila"&Sanna ekasta voi startista VOI3, onnea!!

WT:

Onnea Jenny&"Muikku" Brufinn Keepers Snow White Suomen metsästysnoutajien WT mestaruuden AVO-luokan voitosta upeilla 90 pisteellä!
Onnea Ulla&"Demi" FI KVA Brufinn Barcelona samaisessa kokeessa VOI-luokan mestaruuden 3 sija VOI1 tuloksella!

-NOU:
Brufinn Napi "rudi"&tiia NOU1, onnea!!
Brufinn Quite a catch "late"&kirsi NOU1, onnea!!
Brufinn over the top "hissu"&minä NOU0, kieri variksen päällä

-Toko: Brufinn Must Be Mystery "Milli" & Maria ALO1 188p ja KP sij.1. Onnea!!
-PK jälki: Brufinn Must Be Mystery "Milli" & Maria JK1 ykköstulos, Onnea!!

-Mejä:

*Brufinn Living Legend "Veikko"&Essi AVO2, onnea! Kyllä se tulos siitä kirkastuu

*FI JVA Brufinn Dark Side "Osku"&Mia 2xVOI1, Onnea. Hieno ykkösputki päällä!!

-WT 7-8.7:
FI KVA Brufinn Barcelona "demi"&ulla 7.7 VOI1 sij.2, onnea!!
Brufinn fire cracker "paukku"&merja 8.7 ALO1 sij.1 90p. Onnea!! Myös lauantaina 7.7 hurjat pisteet, mutta yhdellä rastilla koira metsästi itselleen nollan.

Pari kasvattia edustavat myös tulevina viikonloppuina. Brufinn Keep Retrieving Doc "Neo" &Laura ovat labradorinnoujakerhon tokon SM-joukkueessa. Tsemppiä kokeeseen! Brufinn Must Be Meaningful "Teppo"&Raimo osallistuvat PK-jäljen SM-kisoihin. Tsemppiä myös sinne! Jännitettävää siis riittää! Brufinn Napi "Rudi"&Tiia edustivat myös labbiskerhon Agilityn SM-joukkueessa 2018 vaikka tällä kertaa ei tulosta joukkueelle.

Brufinn Pure pennuista on kaksi viimeistä käyneet myös virallisissa tutkimuksissa, terveinä lähtivät. Nyt odotellaan kennelliiton lausuntoa. Myös Brufinn R-pennuista on käynyt kuvilla 6/7 ja terveitä ovat pevisan osalta olleet. Samoin Brufinn Q-pennuista 5/7 käynyt hyvin tuloksin kuvilla. Kiitos taas aktiivisille kasvattini omistajille!

 Nome-b: Brufinn Iceman "Kymppi"&Sari ALO1, Onnea aivan valtavasti!

NOU1: Brufinn Rock Steady "Luja"&Noora NOU1, valtavasti Onnea!

Näyttelyt: FI JVA Brufinn Keep Retrieving Doc "Neo"&Laura KÄY-H, Onnea, ei tarvi Neon käydä näissä kinkereissä enään!

 

Nome-b:
- Brufinn Need For Speed "Into"&Sonja ihan ensimmäisestä nome startista hienosti ALO2! Onnea!!
- Brufinn Euphoria "Sissi"&Maria kauden aloitus hienosti ALO2 tuloksella. Onnea!!
- Brufinn Fire Cracker "Paukku"&Merja ALO2, Onnea!!
- Brufinn Keepers Gun Dopey "Dopey" & minä ALO1 ja siirto AVO-luokkaan. Dopey todella näytti lauantaina parastaan <3

NOU1:
- Brufinn Looks Like A Lady "Lina"&Mikko NOU1, Onnea!!
- Brufinn Dark Dance "Urho"&Kyllikki hienosti NOU1. Valtavan onnellinen teidän puolesta. Onnea!! <3 <3 :) Urho <3

Mejä:
- FI JVA Brufinn Dark Side "Osku"&Mia Päijät-Hämeen mestaruuskokeen sij.3 VOI1 44p. Onnea! Näillä senkun ykkösputki jatkuu! Onnea <3

PK Haku:
- Brufinn Must Be Mystery "Milli"&Maria HK2, 266pist. ja luokka siirto 3-luokkaan! Onnea!!!!

Sitten jotain erittäin spesiaalia (kansainvälinen rauniopelastuskoe):
- Brufinn Need For Action "Tico"&Riikka-Maria voittivat IRO kokeen A luokan (alempi luokka). Aika upeaa. Onnea tuleva pelastuskoira Tico&Riikka-Maria! <3

Kyllä on hienoja koiria ja aivan valtavan ihania/ahkeria omistajia/ohjaajia kasvateillani <3 KIITOS!

-SNJ:n PK mestaruudessa viikonloppuna pk-jäljellä toiseksi tulivat Brufinn Must Be Meaningful ”Teppo” & Raimo Viitanen. Paljon Onnea!

-Noutajien taipumuskokeessa taipuivat ensikertalaiset Brufinn Rebel ”Rudi”&Maria! Onnea!!

-Rallytokon VOI-luokassa nappasivat kolmannen hyväksytyn tuloksen 97/100p ja luokkavoitto FI JVA Brufinn Keep Retrieving Doc ”Neo”&Laura. Neolle siis RTK3 tunnus ja erikoisvoittajaluokka odottaa! Valiokello tästäkin lajista alkaa siis tikittelemään. Onnea monitaiturit!

-Vepessää: FI JVA Brufinn Dark Side ”Osku”&Mia ALO2 86/100p, Onnea tuloksesta! Ja Brufinn Dark Dance ”Urho”&Kyllikki VOI3 71/100p, Onnea tuloksesta! Tuloksilla on hyvä aloittaa kausi, kyllä ne siitä vielä kirkastuu :)

-ensimmäisessä rallytokon möllikisassa starttasivat Brufinn Lay Low ”Hemmo”&Minna saadet hienot 94/100p. Onnea, noilla pisteillä uskaltaa virallisiinkin kokeisiin

Labradorinnoutajista on todellakin moneksi. Kasvattini omistajansa kanssa kuuluivat Helsingin yliopiston tutkimusryhmään jossa selvitettiin voiko koira oppia haistamaan uniapneaa virtsanäytteestä.
(Colas Elvie "Elvin" tytär Brufinn Groovy Soul "Muru" oli toinen näistä testattavista koirista joka homman oppi). Hienoa työtä Jenni&Muru <3 :)

Linkki: https://link.springer.com/epdf/10.1007/s11325-018-1659-x…

Linkki: https://yle.fi/uutiset/3-10163871

 

Kasvattini FI KVA Brufinn Barcelona "Demi"&Ulla Pihlaja edustivat Suomea viikonloppuna Italiassa IWT-kisassa. Heidän joukkueensa oli National Finland Team 3: Marjaana Kousa, Ulla Pihlaja ja Riitta Väisänen. Hienosti porukka edusti. Ensimmäiseltä päivältä naisilla oli tiiminä päivän parhaat yhteispisteet! Sunnuntaina oli onnistumisia ja epäonnistumisia. Mutta kokonaisuutena aivan mielettömän upea viikonloppu koko tiimiltä. Onnea naiset!

Taipuneet Teiskossa:
- Brufinn Rare Diamond "Rilla"&Anu NOU1: Onnea!!
- Brufinn Only Love "Lyyli"&Rauli NOU1: Onnea!!
- Brufinn KeepCatching Bashful "Leo"&Joel NOU1: Onnea!!
Taipui Hattulassa:
- Chilihunters Aquila Pomarina "Quila"&minä NOU1

WT:
- Brufinn Fire Cracker "Paukku"&Merja ALO2, 74p (hyvin hyvin lähellä!) Onnea!!
- Brufinn First In Line "Ira"&Ulla AVO0, luokan korkkaus: onnistumisia ja epäonnistumisia, tästä on hyvä jatkaa uudessa luokassa!
- Brufinn Keep Hunting Happy "Aapo"&Janne AVO0, uusi luokka, onnistumisia ja epäonnistumisia. Suunta on ylöspäin!

Luonnetesti:
- FI JVA Brufinn Keep Retrieving Doc "Neo"&Laura käväisivät luonnetestissä 123 +++ Ei ehkä kaikelta osin ihan Neon näköinen testi mutta mukava ja toimintakykyinen harrastukoira kuitenkin. Sen verran LT nähnyt ettei ne koirista kaikkea todellakaan kerro :) Hieno Neo <3

Rallytoko:
- Brufinn Free Mind "Niki"&Sari Rallytoko kolmas hyväksytty tulos 93p -> RTK1 ja luokka siirto! Onnea!

Mejä:
- FI JVA Brufinn Dark Side "Osku"&Mia valioitumisen jälkeen heti VOI1 tulos 45p kuumassa säässä. Onnea!
- Brufinn Quite A Catch "Late"&Kirsi AVO2 38p, ensimmäinen startti nuorelta herralta ja heti tulos, Onnea!!
- Brufinn Pure Spirit "Pave"&Markus AVO3 23pistettä, Onnea tuloksesta ja uutta matoa koukkuun :)

Näyttelyt Joensuu:
- Brufinn Living Legend "Veikko"&Essi käväisivät kehässä KÄY-T:n verran. Josko se H tulee sitten seuraavalla kerralla

 

Saanko esitellä uusi Suomen Jälkivalio
FI JVA Brufinn Keep Retrieving Doc "Neo" & ahkera ohjaaja Laura. Hurjasti Onnea, Neo valioitui 6kokeella kun 5 on minimi millä pystyy koiran mejässä valioksi saamaan. <3

Pöytyällä starttasivat nome-b kokeessa Brufinn Must Be Miracle "Mila"&Sanna saaden toisen AVO1 tuloksen ja seuraavaksi odottaa VOIVOI-luokka. Hurjasti Onnea!!

Mamma lomalta juuri palannut (Brufinn Very-pentujen emä)Brufinn Must Be Mystery "Milli"&Maria Mari saivat heti ekasta hakukokeestaan ykköstuloksen: HK1 271pist (t76, m195). Hurjasti Onnea!!

Sitten Brufinn Napi "Rudi"& Tiia strattailivat agilityssa niin että nyt parivaljakkoa odottaa kolmosluokka! Hurjasti Onnea!!

Toko: Onnea myös Ticolle&Riikka-Marialle TK1

 

 

SIINÄHÄN NIITÄ ISO PINO! Kiitos kaikille! Hienoja koiria ja terveitäkin suurin osa vielä. Aina jotakin voi tulla enkä täydellistä koiraa vielä tietääkseni ole jalostanut, mutta hienoja yksilöitä kylläkin ja omistajat ovat olleet niihin tyytyväisiä: se se tärkein kaiketi :)

Kasvatinomistajat: soitelkaa, laitelkaa viestiä jos tulee kysyttävää, askarruttavaa asiaa jostakin. En lupaa vastailla heti mutta soitan takaisin eism jos olette jättäneet viestin. Ja kirjoittelen takaisin myös kunhan kiireiltäni kerkiän.

Muutamia isoja muutoksia on tulossa henkilökohtaisessa elämässäni. Uusi osoitteeni tulee piakkoin olemaan Ylöjärvellä. Tästä laitan lisää infoa kunhan muutto on tapahtunut. Autokin on menossa vaihtoon piakkoin (ei nyt niin iso mullistus sentään tämä). Hämeenlinnassa/Kanta-Hämeessä tulen vierailemaan jatkossakin treenin jne merkeissä, mutta työpaikkaa lähemmäksi on ihan käytännön syistä mentävä. :) Kaikki tulee olemaan siis "uutta ja ihmeellistä", mistä löytää tulevat eläinlääkäripalvelu, lähikaupan jne :D Paikka on minulle täysin tuntematon ennestään, mutta kaikkeenhan sitä ihminen tottuu ;)

 

 

 

 

5.5 HUPPARI+ lippis/pyyhkeet tilaukset minulle 8.5 klo: 22.00 mennessä! Jos yhtään kutkuttaa niin nyt kannattaa tilata! Näitä tilauksia ei tehtä hetkeen uudestaan, koska jokainen uusi tilaus vaati ison määrän tilauksia eikä sellaista saa kasaan ihan joka vuosi. Joten nyt on aika tilata oma huppari, pyyhe tai lippis jos sellaista olet vailla!

5.5 Millin ja Haamun pennuista 10 viikoinen narttu etsii aktiivisesti harrastavaa omaakotiaan. Lisätiedot yhdistelmästä: Litter V-pentue

7.5 Kenneltreffeille ilmotitautujille laitetaan viestiä+laskut toukokuussa. Katson jos ryhmäpaikkoja jää myytäväksi niin niistä huutelen erikseen

 

 

HUPPARIMALLIT:


Tästä linkistä viimeisillä sivuilla vaatteiden koko taulukko: https://view.joomag.com/james-harvest-…/0804801001516623673…

 

Vetoketjulla:
-miesten: https://www.sunglobe.net/hupparitakki-miesten-overhead-226…/
-naisten: http://www.sunglobe.net/hupparitakki-overhead-lady-2262052/
Ilman vetoketjua:
-miesten: https://www.sunglobe.net/huppari-miesten-fastpitch-rsx-226…/
-naisten: http://www.sunglobe.net/huppari-fastpitch-lady-2262050/

 

Hinta: vetoketjumalli takana brufinn logo (kuvassa) ja edessä esim koiran ja omistajan kutsumanimi 55€
Hinta: ilman vetoketjua takanabrufinn logo (kuvassa) ja edessä esim koiran ja omistajan kutsumanimi 56€

LIPPIKSET:

 

Tämä lippismalli kaikki värit saatavana hinta 16€ brodeerauksen kanssa http://www.beechfield.com/product.php?sku=B34

 

Tämä lippismalli myös 16€ brodeerauksen kanssa, saatavat värit: tummansininen, koko valkoinen, koko beige, vaaleansininen, kesk…isininen valkoisella tereellä, punainen beige tereellä ja beige valkoisella tereellä.
http://www.mercatus.fi/…/liberty-sandwich-lippis-(200)/LISA/

 

Sitten tämä lippis brodeerauksella 22€/kpl värit: ruskea tai aniliininpunainen http://www.mercatus.fi/tuote/action-lippis/000056/

 

PYYHKEET:

 

Käsipyyhkeet 20€ brodeerauksen kanssa ja kylpypyyhkeet (70x140cm) 30€ brodeerauksen kanssa. https://revoco.skypro.fi/…/id/730-arki-kasipyyhe-50-x-70-cm/

 

 

TILAUKSET minulle 8.5.2018 klo:22.00 mennessä!

Katri Nevalainen

 

puh. 041 5494332

 

katri.nevalainen(@)suomi24.fi - sulut pois!

 

 

 

25.4 HUPPARITILAUS KÄYNNISSÄ ja TOTEUTUMASSA KENNELTREFFEILLE TUOTTEET!

Hupparitilauksista alustavaa tietoa. Tilataan REVOCO- firmalta Porvoosta!
Eli takana Brufinn labradors painatus ja edessä joko sama tai oma&koiran tai koiran nimi = kunhan on samaa koko luokkaa. eli max 15cm leveys kirjoituksessa.
Huppari vedokset joudun laittamaan tiedostoihin koska tähän en saa liitettyä. Hiukan selkää vielä muutetaan ja laitetaan keskemmälle. Kyselyä myös jos hihoihin saa jotakin ja kustannus..

Hupparimallit mitä ehdottivat:
Tästä linkistä viimeisillä sivuilla vaatteiden koko taulukko: https://view.joomag.com/james-harvest-…/0804801001516623673…

Vetoketjulla:
-miesten:https://www.sunglobe.net/hupparitakki-miesten-overhead-226…/
-naisten: http://www.sunglobe.net/hupparitakki-overhead-lady-2262052/
Ilman vetoketjua:
-miesten: https://www.sunglobe.net/huppari-miesten-fastpitch-rsx-226…/
-naisten: http://www.sunglobe.net/huppari-fastpitch-lady-2262050/

Hinta: vetoketjumalli takana ja edessä kirjoitukset noin 55€
Hinta: ilman vetoketjua takana ja edessä kirjoitukset noin 56€

- toimitus 10kpl erissä; toteutuu 10kpl tilaus jo kasassa 25.4.2018

Pipojen, lippisten ja pyyhkeiden yksittäishintoja odottelen vielä niin päästään tekemään tilaukset. Eli viime vuosien tapaan näistä malleista on tilattu:

 

Lippis Army: http://www.beechfield.com/product.php?sku=B34

Lippis Liberty Sandwich: http://www.mercatus.fi/tuote/liberty-sandwich-lippis-(200)/LISA/

Lippis Action: http://www.mercatus.fi/tuote/action-lippis/000056/

Pipo Dorado malli: https://revoco.skypro.fi/tuotteet/Paahineet-ja-asusteet/id/91098-dorado-pitka-trikoopipo/

Pipo Puijo malli: http://www.mercatus.fi/tuote/puijo-pipo-long-(28-cm)/101266/

 

Käsipyyhkeet: https://revoco.skypro.fi/tuotteet/Kylpytuotteet_ja_kodintekstiilit/id/730-arki-kasipyyhe-50-x-70-cm/

Kylpypyyhe: https://revoco.skypro.fi/tuotteet/Kylpytuotteet_ja_kodintekstiilit/id/700-arki-kylpypyyhe-70-x-140-cm/

 

 

- kiinnostuneet voi laittaa tilaukset tähän alle niin nään heti tuleeko tarvittavaa määrää tai katri.nevalainen(@)suomi24.fi

 

25.4 Millin ja Haamun pennuista 8 viikoinen narttu etsii aktiivisesti harrastavaa sijoitus - tai omaakotiaan. Lisätiedot yhdistelmästä: Litter V-pentue

 

Vielä on vapaita majoitus ja koulutus paikkoja Brufinn Kenneltreffeillä Korpilahdella 15-17.6.2018. Ilmoittaudu 30.4.2018 mennessä mukaan

Meillä on aina mukava porukka ja huippuhyvät kouluttajat tänäkin vuonna: Tuija Hukkanen, Tiina Mursula ja Susanna/Tommy Salonen
- Kaikki ikään tai koulutustasoon katsomatta tervetulleita osallistumaan. Ei tarvitse olla seppä syntyessään, täältä saat vinkkejä yhteiseen tekemiseen juuri oman koirasi kanssa. Koulutusta järjestetään niin aloitteleville kuin kokeneemmille jo nomea kisanneille. Tule mukaan Brufinn kennelin vuoden 2018 päätapahtumaan  

 

PS. katso ilmoittautumisohjeet kotisivuilta niin saadaan kerralla kaikki ilmoittautumistiedot mitä tarvitsen

Katri Nevalainen
puh. 041 5494332
katri.nevalainen(@)suomi24.fi

Linkki: Kenneltreffit 2018

 

 

Brufinn pentueita ei suunnitteilla kesälle/syksylle 2018 

Kasvateilleni suunnitteilla/tulossa mielenkiintoiset pentueet.

Kaikki kyselyt suoraan kasvattajille:

 

 #Metsästyslinjainen pentue syntymässä toukokuussa 2018: Brufinn Nigritalle "Muusille" tulossa pentuja toukokuussa 2018 Petäjävedelle. Lisätiedot pentujen kasvattajalta Vera Hepomäeltä
verahepomaki(@)hotmail.com - sulut pois

 

 

#Metsästyslinjainen pentue suunnitteilla Brufinn FirtOneFor Lekking "Ekalle". Lisätiedot ja kyselyt: http://www.salomaki.org/