Blogi

 

25.4 HUPPARITILAUS KÄYNNISSÄ ja TOTEUTUMASSA KENNELTREFFEILLE TUOTTEET!

Hupparitilauksista alustavaa tietoa. Tilataan REVOCO- firmalta Porvoosta!
Eli takana Brufinn labradors painatus ja edessä joko sama tai oma&koiran tai koiran nimi = kunhan on samaa koko luokkaa. eli max 15cm leveys kirjoituksessa.
Huppari vedokset joudun laittamaan tiedostoihin koska tähän en saa liitettyä. Hiukan selkää vielä muutetaan ja laitetaan keskemmälle. Kyselyä myös jos hihoihin saa jotakin ja kustannus..

Hupparimallit mitä ehdottivat:
Tästä linkistä viimeisillä sivuilla vaatteiden koko taulukko: https://view.joomag.com/james-harvest-…/0804801001516623673…

Vetoketjulla:
-miesten:https://www.sunglobe.net/hupparitakki-miesten-overhead-226…/
-naisten: http://www.sunglobe.net/hupparitakki-overhead-lady-2262052/
Ilman vetoketjua:
-miesten: https://www.sunglobe.net/huppari-miesten-fastpitch-rsx-226…/
-naisten: http://www.sunglobe.net/huppari-fastpitch-lady-2262050/

Hinta: vetoketjumalli takana ja edessä kirjoitukset noin 55€
Hinta: ilman vetoketjua takana ja edessä kirjoitukset noin 56€

- toimitus 10kpl erissä; toteutuu 10kpl tilaus jo kasassa 25.4.2018

Pipojen, lippisten ja pyyhkeiden yksittäishintoja odottelen vielä niin päästään tekemään tilaukset. Eli viime vuosien tapaan näistä malleista on tilattu:

 

Lippis Army: http://www.beechfield.com/product.php?sku=B34

Lippis Liberty Sandwich: http://www.mercatus.fi/tuote/liberty-sandwich-lippis-(200)/LISA/

Lippis Action: http://www.mercatus.fi/tuote/action-lippis/000056/

Pipo Dorado malli: https://revoco.skypro.fi/tuotteet/Paahineet-ja-asusteet/id/91098-dorado-pitka-trikoopipo/

Pipo Puijo malli: http://www.mercatus.fi/tuote/puijo-pipo-long-(28-cm)/101266/

 

Käsipyyhkeet: https://revoco.skypro.fi/tuotteet/Kylpytuotteet_ja_kodintekstiilit/id/730-arki-kasipyyhe-50-x-70-cm/

Kylpypyyhe: https://revoco.skypro.fi/tuotteet/Kylpytuotteet_ja_kodintekstiilit/id/700-arki-kylpypyyhe-70-x-140-cm/

 

 

- kiinnostuneet voi laittaa tilaukset tähän alle niin nään heti tuleeko tarvittavaa määrää tai katri.nevalainen(@)suomi24.fi

 

25.4 Millin ja Haamun pennuista 8 viikoinen narttu etsii aktiivisesti harrastavaa sijoitus - tai omaakotiaan. Lisätiedot yhdistelmästä: Litter V-pentue

 

Vielä on vapaita majoitus ja koulutus paikkoja Brufinn Kenneltreffeillä Korpilahdella 15-17.6.2018. Ilmoittaudu 30.4.2018 mennessä mukaan

Meillä on aina mukava porukka ja huippuhyvät kouluttajat tänäkin vuonna: Tuija Hukkanen, Tiina Mursula ja Susanna/Tommy Salonen
- Kaikki ikään tai koulutustasoon katsomatta tervetulleita osallistumaan. Ei tarvitse olla seppä syntyessään, täältä saat vinkkejä yhteiseen tekemiseen juuri oman koirasi kanssa. Koulutusta järjestetään niin aloitteleville kuin kokeneemmille jo nomea kisanneille. Tule mukaan Brufinn kennelin vuoden 2018 päätapahtumaan  

 

PS. katso ilmoittautumisohjeet kotisivuilta niin saadaan kerralla kaikki ilmoittautumistiedot mitä tarvitsen

Katri Nevalainen
puh. 041 5494332
katri.nevalainen(@)suomi24.fi

Linkki: Kenneltreffit 2018

 

 

Brufinn pentueita ei suunnitteilla kesälle/syksylle 2018 

Kasvateilleni suunnitteilla/tulossa mielenkiintoiset pentueet.

Kaikki kyselyt suoraan kasvattajille:

 

 #Metsästyslinjainen pentue syntymässä toukokuussa 2018: Brufinn Nigritalle "Muusille" tulossa pentuja toukokuussa 2018 Petäjävedelle. Lisätiedot pentujen kasvattajalta Vera Hepomäeltä
verahepomaki(@)hotmail.com - sulut pois

 

 

#Metsästyslinjainen pentue suunnitteilla Brufinn FirtOneFor Lekking "Ekalle". Lisätiedot ja kyselyt: http://www.salomaki.org/

Kevät on tullut ja kasvatit sekä niiden omistajat ovat aloittaneet kisaaamisen. Tällaisia uutisia olen kuullut tähän mennessä. (kaikkia tuloksia en pakosti ole huomannut)

-Brufinn Free Mind "Niki"&Sari starttasivat kisauran rallytokossa ALO-hyväksytty huikein pistein 99/100p ja sij. 2. Valtavasti Onnea!

-Brufin Groovy Breakbeat "Leo"&Ida taas starttasivat ekaa kertaa rallytokon VOI-luokassa ja kahdessa kisassa pisteet 75/100p ja sij2 ja toinen startti meni vielä hienommin 95/100p ja sij.1. Hurjasti Onnea!!

-Brufinn Napi "Rudi" "&Tiia starttasivat agilityssa saaden kahdelta radalta nollat ja siirron kakkosluokkaan! Hurjasti Onnea!!

 

Pentuja lähti myös viikonloppuna maailmalle. Onnea uusiin tehtäviin "Alfred"&Jaakko, "Iivo"&Tomi sekä "Risto"&Jere. Yksi mukuloista haetaan ensi viikonloppuna ja yksi häntämutkainen jätkä (Brufinn Unique Soul) etsii vielä omaa kotiaan. Jos kiinnostuit niin ota yhteyttä.

 

Meidän "Quila" Chilihunters Aquila Pomarina kävi kasvattajansa kanssa virallisissa kuvissa viikolla. Terve tyttönen vaikuttaisi luustoltaan olevan BB ja 00 sekä silmät terveet. Myös kaikki kuvatut sisarukset ovat olleet terveitä. Kiitos Tobina terveestä Quila murusesta. Tosi hieno juttu, nyt voidaan suunnata nokat kunnolla eteenpäin kun ei tarvitse tuloksia enää jännitellä.

 

Toukokuussa 14.5 maanantaina klo:17.30 meillä on joukkoterveystarkki Mevetissä Lotta Axelsonilla Brufinn R ja Q-pentujen kanssa. Yksi kuvauspaikka vielä vapaana, muuten täyttä. Näitäkin tuloksia saadaan sitten jännätä, on se jokaisen pentueen kanssa niin tärkeä etappi nuo luustokuvat että huhhuh kun sitä jännää. Pian siis lisää Brufinn koiria käynyt kuvilla!

 

Millin ja Haamun pennut täyttivät 3 viikkoa ja nyt maisteltiin ensimmäiset kiinteät ruuat. Silmät on kaikilla auki ja kovasti jo pötkitään omilla jaloissa menemään. Näistä mussukoista on vielä 2 urosta omaa kotia vailla. Ensi viikonloppuna suurinosa pennunvaraajista käyvät tutustumassa minuun, emä Milliin ja pentuihin. :)

 

1.4 olisi tarkoitus osallistua Dopeyn ja ystävien kanssa mölli-WT:hen täällä Hämeenlinnassa. Ihan hauska päästä ottamaan tuntumaa missä mennään ennen virallisia kokeita. Jos yhtään kiinnostaa niin silloin kannattaa lähteä mukaan katsomaan mistä noutajien WT:ssä on kyse.

Kevättä kohti mennään.. kiremmät pakkas lukemat alkavat olemaan takanapäin, päivä pitenee ja valoisuus lisääntyy: ihanaa!

 

Ensimmäiset leikkimiseliset kisat pidettiin viikonloppuna Korpilahdella kun Mäntäntalvinome käynnistyi. Itse en pentukiireiltäni sinne kerennyt, mutta ehkäpä taas ensi vuonna. Seuraavat skapat ovat 7.4 Pirkan Damit, joihin en myöskään kerkeä osallistumaan tänä vuonna. Pääsiäisenä olisi mahdollisesti kuitenkin tarkoitus startata mölliWT:ssä oman koiran kanssa..jännää. Siitä kisakausi taas käynnistyy.

 

Penturintamalle kuuluu hyvää. Brufinn Unique pennut lähtevät omiin koteihinsa ensi viikonloppuna. Ne on sirutettu, eläinlääkärintarkastettu, madotettu ja rekisteröity kennelliittoon jo. Näistä kuitenkin peruutuksen vuoksi yksi musta pikkumies (violettipantaina: Brufinn Unique Soul) etsii vielä omaa kotiaan. Tällä kaverilla on lievä häntämutka joka ei sen elämää haittaa, mutta on virhe jokatapauksessa ja alentaa pennun hintaa 1/3. Jos kiinnostuit ja haluat kuulla lisää niin ole yhteydessä iltaisin ja tule tapaamaan meitä.

 

Sitten Millin&Haamun tasan 2viikkoiset mukulat kasvavat ja kehittyvät kovasti. Ne ovat maistelleet ensimmäiset matolääkkeet ja kynsiä on leikattu myös BioSensor ohjelma päättyy niiden osalta huomenna. Painot nousee hyvin ja emällä riittää niille maitoa. Nyt on ensimmäisillä silmät auki ja omaa painoa aletaan varata haparoivin askelin omien jalkojen päälle. Pian mennään jo kovaa! Näistä pennuista on vapaana vielä 2 mustaa urosta harrastaviin koteihin. Lisätietoja Milli&Haamu välilehdeltä. Alustavat pennun varaajat pääsevät 24-25.3 viikonloppuna tapaamaan pentuja, emää ja minua. Pennut luovutetaan sitten 7 viikon iässä sunnuntaina 15.4 omiin koteihinsa :) 

Metsästyslinjainen yhdistelmä:

Brimin (FI VPVA Brufinn Bloomington) & Harveyn (Kelmagra Cruise) yhdistelmästä etsii vielä yksi uros pentu omaa kotiaan. Pennut täyttävät tiistaina 20.2 tasan 4 viikkoa. Nyt maistellaan jo päivittäin kiinteää ruokaa ja tepastellaan pentulaatikossa tullen jo laitojenkin yli. Viikonloppuna siirrytään isompaan aitaukseen ja päästään ulkoilemaan jos kelit vain sallivat. Pennut tulevat luovutusikään 13.3 ti alkaen

Lisätietoja voit katsoa: Brim&Harvey

Pentua voi kysellä joko puhelimitse: 041 5494332 Katri, iltaisin klo:17.00 ->

tai laita sähköpostia katri.nevalainen(@)suomi24.fi   -> sulut pois

 

Millin ja Haamun mielenkiintoista metsästyslinjaista yhdistelmää odotellaan myös maailmaan ensi viikolla. Sieltä näyttäisi olevan tulossa iso pentue, joten siihenkin voin ottaa vielä pari varausta vastaan molempia sukupuolia. Täsä yhdistelmästä voit lukea lisää: Milli&Haamu

Millin tiineys etenee ja kahden viikon päästä tyttösen H-hetket ovat jo käsillä. Millin pentueeseen otan vielä alustavia varauksia vastaan. Jos siis etsit aktiivista koiraa harrastuksiisi/tai metsästykseen niin näistä mukuloista varmasti on kaveriksesi kaikenlaiseen touhuiluun! Tulevien pentujen isä "Haamu" saavutti alkuviikosta myös 3 rodunomaisen lajin valion arvon, voittamalla nome-A kokeen ja saaden kolmannen SERTINSÄ. Aivan mahtava saavutus, upealta koiralta ja taitavalta ohjaajaltaan. Onnea Maarit&Haamu!

Lisätietoja yhdistelmästä: Milli&Haamu Lue myös: Info Pennunostajalle

 

Brimin jätkäjengi täyttää tiistaina 3 viikkoa. Kaikilla on silmät auki ja jalat kantaa. Pian pentulaatikossa on sellainen ralli että heikompia (lue kasvattajaa) hirvittää. Näistä pennuista vielä 1 musta uros etsii omaa kotiaan. Lisätietoja: Brim&Harvey

 

Vaikka eletään helmikkuta niin katse on suunnattu jo tulevaan kisakauteen joka alkaa erillaisilla epävirallisilla kokeilla huhtikuun tienoilla. Katsotaan mihin sitä itse kerkeää mukaan pentuhulinan keskeltä. Mutta kesällä sitten viimeistään kokeisiin ja täysipäiväistä treeniä omien koirien ja kasvattien kanssa.

Brufinn S-pentueelle on tarkoitus järjestää pentutreffit Hauholla 28.4.2018

- lisätietoja lähettelen pennun ostajille!

 

Viralliset joukkotarkit on tarkoitus järkätä myös Brufinn Q ja R-pentueille toukokuun lopussa/kesäkuun alussa.

 

Ja muistuttelen että kenneltreffit ovat 16-17.6 Korpilahdella. Laittelen piakkoin lisätietoja, hintoja ja ilmoittautumisohjeita. Lue täältä: Kenneltreffit 2018

 

Ja edelleen saa vastata/päivittää kasvattieni terveyskyselyä: Terveyskysely

Parilta kasvatin omistajalta on tullut viestiä mahdollisista allergiaoireista. Laittakaa minulle tietoa jos jotakin terveyteen liitttyvää kasvateistani löytyy/on kerrottavaa. Näistä asioista, varsinkin kun ne eivät näy kennelliiton sivuilla, minun on hyvä tietää. Kaikki tieto kasvateistani on jalostuksellisesti minulle tärkeää! Ja älkää ottako nokkiinne jos en kerkeä heti palaamaan asiaan, pitääpi hiukan kiirettä tällähetkellä - kannattaa laittaa viestiä vaikka useampaan otteeseen tai vaikkapa soittaa perään :)

 

Muuten käyttölinjaisille kasvateilleni sopiva näyttely on tulossa Valkealaan 29.4 tuomarina Raimo Louhio. Sinne kannattaa ilmoittautua jos on hakusessa vielä se H koiralleen! vink vink. :)