Tulevat pentusuunnitelmat

Brufinn pentusuunnitelmat

Lyytin ja Hippan pennuista 1 keltainen narttupentu vielä vapaana. Pentu täyttää 8 viikkoa 15.7.2020.

 

 

Seuraava Brufinn pentue:

Metsästyspainotteinen sekalinjainen pentue suunnitteilla syksylle 2020:

Brufinn Queen Of Hearts "Naava" on astutettu Brufinn Keepers Gun Dopey "Dopeylla".  Naava on tiine! Metsästys- ja harrastuskoiria moneen menoon. Jos kaikki menee hyvin pennut syntyvät elokuun alussa ja ovat luovutuksessa syyskuun lopussa 2020.

- Naavan pentueeseen otan alustavia kyselyitä nyt sähköpostitse vastaan: katri.nevalainen(at)suomi24.fi

 

NAAVAN PENTUEEN JÄLKEEN BRUFINN KENNELI PITÄÄ VUODEN MITTAISEN TAUON PENTUEISSA. KESKITYN OMIEN KOIRIEN JA KASVATTIEN ETEENPÄIN VIEMISEEN SEKÄ SEURAAMAAN MITÄ SIJOITUSNARTUISTA JA OMISTA JUNNUISTA ON KASVAMASSA. SEURAAVA PENTUE SIIS SUUNNITELLAAN VASTA LOPPUVUOTEEN/TALVELLE 2021/2022 CHILIHUNTERS AQUILA POMARINA "QUILALLE".

 

 

Jos etsit pentua Brufinn kennelnimen alla niin toivon että olet tutustunut ensin labradorinnoutajaan rotuna rotukerhonkautta: www.labradori.fi sekä harrastusmahdollisuuksiin noutajan kanssa: www.snj.fi

Olethan tutustunut myös minuun ja koiriini: History/ Esittely sekä Info Pennunostajalle

Kun otat yhteyttä niin toivon että laitat minulle ensisijaisesti sähköpostia. Olen kiinnostunut kuulemaan sinusta ja taustastasi. Mikä on koirakokemuksesi ja mihin tarkoitukseen olet koiraa etsimässä? Oletko selvillä Labradorinnoutajien linjaeroista: metsästys/käyttö- ja näyttelylinjainen. Kasvatan rotua nykyään enemmän joko puhtaasti metsästy/käyttölinjaisista labukoista tai sekalinjaisista labradorinnoutajista. Tämän tyyppiset koirat kaipaavat harrastavia aktiivisia koteja. Ostaessasi pennun meiltä sitoudut myös käyttämään sen virallisissa terveystutkimuksissa (kennelliiton lausunto) aikaisintaan koiran täyttäessä 1 vuoden mutta viimeistään sen tullessa 2v ikään. Labradorinnoutajilta röntgenkuvataan lonkat ja kyynärät sekä silmät peilataan. Toivon myös kaikkien kasvattieni omistajien olevan kiinnostuneita käyttämään koiransa noutajien taipumuskokeessa.