Tulevat pentusuunnitelmat

Brufinn pentusuunnitelmat

PENTUSUUNNITELMAT ALKUVUOSI KESÄ/SYKSY 2022:

- Brufinn Wish For Happiness "Ulla" on astutettu maaliskuussa 2022 Chilihunters Springtide "Teholla", Pennut olisivat luovutuksessa kesäkuun viimeisellä viikolla 2022. Pennut tulevat olemaan mustia. Sijoitan tästä pentueesta vähintään yhden narttupennun. Lisätietoja: Ulla&Teho kevät -22  metsästyslinjainen pentue

- Brufinn After Athene "Kerttu" astutetaan Starcreek Spartacus "Sepolla" toukokuussa 2022. Pennut syntyvät heinäkuussa ja ovat luovutuksessa elokuun lopussa/syyskuun alussa. Metsästyslinjainen pentue. Pennut tulevat olemaan mustia ja keltaisia.

- Brufinn Queen Of Hearts "Naava" astutetaan Shimnavale Jay "Hjalliksella" kesäkuussa 2022. Pennut tulevat olemaan mustia. Metsästyspainotteinen sekalinjainen labradorinnoutaja pentue. Isä: metsästyslinjainen, emä: sekalinjainen

 - Salomäki EC Benelli "Armi" astutetaan kesän (heinäkuu) 2022 juoksuista. Suunnitelmissa mustia ja mahdollisesti myös keltaisia pentuja. Sijoitan Armista yhden narttupennun. Lisätietoja: Armi&Thor syksy -22 metsästyslinjainen pentue.

- Taifuunittaren Honey Ryder "Tara" tullaan astuttamaan syksyllä 2022. Pentueen kasvattajana toimii siskoni Johanna Vanhatalo. Pennut syntyvät ja kasvavat hänen luonaan Porvoossa. Taralla on yksi pentue ennestään, joka on kuvattu terveeksi 6/7. Viimeinen koirista ei ole käynyt vielä virallisilla kuvilla. Tara on luonteeltaan lempeä ja helppo koira arjessa, se rakastaa lapsia ja ihmisiä. Tara on läpäissyt koirat kasvatus ja kuntoutustyössä soveltuvuuskokeen ja saa toimia siskoni apurina työssään.

- Chilihunters Aquila Pomarina "Quila" tullaan astuttamaan talvella 2022/2023. Metsästyslinjainen pentue. Tämä on Quilan viimeinen pentue, se on toistaiseksi jättänyt jälkeensä tervettä ja toimintakykyistä metsästyskoiraa.

- Brufinn Beretta "Käpsy" tullaan siementämään talvella 2022/2023 Englantilaisella metsästyslinjaisella uroksella. Onnistuessaan odotetaan mustia ja mahdollisesti ruskeita pentuja.

 

Talven 2022/2023 suunnitelmat julkaistaan myöhemmin, kun ne hahmottuvat.

 

 

 

 

 

Brufinn pennut etsivät aktiivi metsästäviä koteja sekä harrastavia koteja, koiria on mennyt myös käyttökoiriksi kuin virkakoiriksikin. Pentuja ei myydä vain lenkkikaveriksi.

Jos etsit pentua Brufinn kennelnimen alla niin toivon että olet tutustunut ensin labradorinnoutajaan rotuna rotukerhonkautta: www.labradori.fi sekä harrastusmahdollisuuksiin noutajan kanssa: www.snj.fi

Olethan tutustunut myös minuun ja koiriini: History/ Esittely sekä Info Pennunostajalle

Kun otat yhteyttä niin toivon että laitat minulle ensisijaisesti sähköpostia. Olen kiinnostunut kuulemaan sinusta ja taustastasi. Mikä on koirakokemuksesi ja mihin tarkoitukseen olet koiraa etsimässä? Oletko selvillä Labradorinnoutajien linjaeroista: metsästys/käyttö- ja näyttelylinjainen. Kasvatan rotua nykyään enemmän joko puhtaasti metsästy/käyttölinjaisista labukoista tai sekalinjaisista labradorinnoutajista. Tämän tyyppiset koirat kaipaavat harrastavia aktiivisia koteja. Ostaessasi pennun meiltä sitoudut myös käyttämään sen virallisissa terveystutkimuksissa, = Labradorinnoutajien PEVISA tutkimukset, aikaisintaan koiran täyttäessä 1 vuoden mutta viimeistään sen tullessa 2v ikään. Labradorinnoutajilta röntgenkuvataan lonkat ja kyynärät (näistä pyydetään kennelliiton virallinen lausunto) sekä silmät peilataan. Kasvattini tulee käyttää myös noutajien taipumuskokeessa.

Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS