Tulevat pentusuunnitelmat

Brufinn pennut käyvät läpi Bio-Sensor ohjelman!

Seuraavat Brufinn pentueet:

- Syksyn 2019 suunnitelmat:

1. Brufinn Pure Diamond "Stella" on nyt astutettu Ruotsissa 10.9 uroksella Breamsdown Benjamin "Benson". -metsästyslinjainen pentue. Pentujen luovutus 27.12.2019 ->

2. Brufinn Rare Diamond "Rilla" on astutettu Int FTC Beiley's Aguzannis Of Fendawood "Beileyllä".  - metsästyslinjainen pentue. Pennut tulevat olemaan keltaisia. Rilla on tiineenä!

3. Brufinn True Optimist "Opri" tullaan siementämään talven juoksuista uroksella OFTW Northglen Crumble "Sam". - mustia ja ruskeita metsästyskoiria suunnitelmissa.

 

Jos etsit pentua Brufinn kennelnimen alla niin toivon että olet tutustunut ensin labradorinnoutajaan rotuna rotukerhonkautta: www.labradori.fi sekä harrastusmahdollisuuksiin noutajan kanssa: www.snj.fi

Olethan tutustunut myös minuun ja koiriini: History/ Esittely sekä Info Pennunostajalle

Kun otat yhteyttä niin toivon että laitat minulle ensisijaisesti sähköpostia. Olen kiinnostunut kuulemaan sinusta ja taustastasi. Mikä on koirakokemuksesi ja mihin tarkoitukseen olet koiraa etsimässä? Oletko selvillä Labradorinnoutajien linjaeroista: metsästys/käyttö- ja näyttelylinjainen. Kasvatan rotua nykyään enemmän joko puhtaasti metsästy/käyttölinjaisista labukoista tai sekalinjaisista labradorinnoutajista. Tämän tyyppiset koirat kaipaavat harrastavia aktiivisia koteja. Ostaessasi pennun meiltä sitoudut myös käyttämään sen virallisissa terveystutkimuksissa (kennelliiton lausunto) aikaisintaan koiran täyttäessä 1 vuoden mutta viimeistään sen tullessa 2v ikään. Labradorinnoutajilta röntgenkuvataan lonkat ja kyynärät sekä silmät peilataan. Toivon myös kaikkien kasvattieni omistajien olevan kiinnostuneita käyttämään koiransa noutajien taipumuskokeessa.