Tulevat pentusuunnitelmat

Brufinn pentusuunnitelmat

Suunnitelmia loppuvuoteen 2021 ja vuodelle 2022:

- Chilihunters Aquila Pomarina "Quila" on astutettu uroksella Capandus Iris Coffee "Hyde"

Mustia ja keltaisia pentuja odotetaan syntyvän syyskuussa.

 

- Brufinn Xtra Easy "Nita" on astutettu uroksella Cynhinfa Nabil "Ferro"

Mustia ja mahdollisesti keltaisia pentuja odotetaan syntyvän syyskuussa.

 

Suunnitelmissa astuttaa:

- Brufinn Wish For Happiness "Ulla" tullaan astuttamaan seuraavista juoksuista syksyllä 2021, Uroksena FTW Burrendale Ace "Myrphy"

 

- Salomäki EC Benelli "Armille" suunnitelmissa pentue. Ajankohta ja uros ilmoitetaan myöhemmin.

- Brufinn Rare Diamond "Rillalle" suunnitelmissa pentue. Ajankohta ja uros ilmoitetaan myöhemmin.

 

Tällä hetkellä myös Brufinn True Optimist "Opri" 3,5v narttu etsii itselleen omaa kotia/myydään ja sen tyttären Brufinn Beretta "Käpsyn" 1v sijoitan kun sopiva sijoituskoti löytyy. Koirista voi kysellä lisää sähköpostitse.

 

Brufinn pennut soveltuvat metsästykseen sekä erilaisiin aktiivisiin harrastus/kilpailumuotoihin, myös virkakoiriksi. Pentuja ei myydä vain kotikoiriksi.

Jos etsit pentua Brufinn kennelnimen alla niin toivon että olet tutustunut ensin labradorinnoutajaan rotuna rotukerhonkautta: www.labradori.fi sekä harrastusmahdollisuuksiin noutajan kanssa: www.snj.fi

Olethan tutustunut myös minuun ja koiriini: History/ Esittely sekä Info Pennunostajalle

Kun otat yhteyttä niin toivon että laitat minulle ensisijaisesti sähköpostia. Olen kiinnostunut kuulemaan sinusta ja taustastasi. Mikä on koirakokemuksesi ja mihin tarkoitukseen olet koiraa etsimässä? Oletko selvillä Labradorinnoutajien linjaeroista: metsästys/käyttö- ja näyttelylinjainen. Kasvatan rotua nykyään enemmän joko puhtaasti metsästy/käyttölinjaisista labukoista tai sekalinjaisista labradorinnoutajista. Tämän tyyppiset koirat kaipaavat harrastavia aktiivisia koteja. Ostaessasi pennun meiltä sitoudut myös käyttämään sen virallisissa terveystutkimuksissa, = Labradorinnoutajien PEVISA tutkimukset, aikaisintaan koiran täyttäessä 1 vuoden mutta viimeistään sen tullessa 2v ikään. Labradorinnoutajilta röntgenkuvataan lonkat ja kyynärät (näistä pyydetään kennelliiton virallinen lausunto) sekä silmät peilataan. Kasvattini tulee käyttää myös noutajien taipumuskokeessa.

Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS