Tulevat pentusuunnitelmat

Brufinn pennut käyvät läpi Bio-Sensor ohjelman!

Seuraavat Brufinn pentueet:

- Syksyn/kevään 2019/2020 mahdolliset suunnitelmat:

Narttuja, urokset/yhdistelmät julkaistaan myöhemmin:

1. Brufinn Pure Diamond "Stella" astutetaan syksyn 2019 juoksuista. Uros julkaistaan lähempänä. - metsästyslinjainen pentue. Pennut ovat mustia.

2. Brufinn True Optimist "Opri", mustia ja ruskeita pentuja suunnitteilla harrastaviin ja/tai metsästäviin koteihin. Ei pelkästään kotikoiriksi.

2. Brufinn Rare Diamond "Rilla" astutetaan alku vuodesta 2020. Yhdistelmä julkaistaan myöhemmin. - metsästyslinjainen pentue. Keltaisia pentuja suunnitelmissa.

 

 

Jos etsit pentua Brufinn kennelnimen alla niin toivon että olet tutustunut ensin labradorinnoutajaan rotuna rotukerhonkautta: www.labradori.fi sekä harrastusmahdollisuuksiin noutajan kanssa: www.snj.fi

Olethan tutustunut myös minuun ja koiriini: History/ Esittely sekä Info Pennunostajalle

Kun otat yhteyttä niin toivon että soitat tai laitat minulle sähköpostia. Olen kiinnostunut kuulemaan sinusta ja taustastasi. Mikä on koirakokemuksesi ja mihin tarkoitukseen olet koiraa etsimässä? Oletko selvillä Labradorinnoutajien linjaeroista: metsästys/käyttö- ja näyttelylinjainen. Kasvatan rotua nykyään enemmän joko puhtaasti metsästy/käyttölinjaisista labukoista tai sekalinjaisista labradorinnoutajista. Tämän tyyppiset koirat kaipaavat harrastavia aktiivisia koteja. Ostaessasi pennun meiltä sitoudut myös käyttämään sen virallisissa terveystutkimuksissa (kennelliiton lausunto) aikaisintaan koiran täyttäessä 1 vuoden mutta viimeistään sen tullessa 2v ikään. Labradorinnoutajilta röntgenkuvataan lonkat ja kyynärät sekä silmät peilataan. Toivon myös kaikkien kasvattieni omistajien olevan kiinnostuneita käyttämään koiransa noutajien taipumuskokeessa.