Korpilahdella 14-16.6.2019

Paikan maastokartta
Jaakontalot alakerta
Jaakontalot yläkerta

Kenneltreffit 2019

Lekking/Brufinn treffit 2014
KENNELTREFFIEN 2019 ILMOITTAUTUMINEN ON NYT ALKANUT!
Olette kaikki lämpimästi tervetulleita mukaan Brufinn 2019 kenneltreffeille Keski-Suomeen Korpilahdelle! Ajankohta on 14-16.6.2019, koulutusta la+su, mutta majoittumaan kannattaa tulla jo perjantaista alkaen. Tervetuloa tutustumaan noutajien maailmaan. Lähtökohtaisesti opettelemme rodunomaisten lajien alkeista aina vaikeampiin tehtäviin. Ryhmät jaetaan tason mukaan niin että jokainen saisi koulutuksista irti jotakin. Mitään ei tarvitse ennakkoon osata, rohkeasti mukaan oppimaan!
 
ILMOITTAUTUMINEN
Kaikki sitovat ilmoittautumiset 10.5.2019 mennessä sähköpostitse: katri.nevalainen (@) suomi24.fi -> sulut pois ja välit kiinni. ILMOITTAUTUMISOHJEET:
- Otsikko: Kenneltreffit 2019 ilmoittautuminen
- Nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti osoite
- Koiran tiedot: nimi, ikä, koulutustaso
- Liitä myös alla olevat tiedot majoittumisesta, ruuista (muista eritysruokavaliot), koulutuksiin osallistumisista 1-2 koiran kanssa (mitkä päivät?)
 
LASKUTUS:
Laitan laskut osallistujille sähköposteihin sitä mukaan kun ilmoittautumisia tipahtelee. LASKUN VIIMEINEN ERÄPÄIVÄ ON 30.5.2019
 
KOULUTTAJAT:
La+Su: Mervi Salo, Pasi Pöppönen ja Sanna Lähdeoja            
Pelkkä La: Esa Valkonen
 
Paikka: Surkeenjärven matkailukeskus: http://www.matkailutilasurkeenjarvi.fi/
 
Meille on varattu majoitukseen 2kpl Jaakontaloja (A&B talot)
sekä Rantasauna perjantai ja lauantai illalle ja tietysti runsaasti peltoalaa koulutuksiin.
Lauantai illalla pidetään taas myös perinteiset nyyttärikestit, johon jokainen tuo jotakin oman grillattavansa kylkeen. Joka vuosi pöydät ovat notkuneet herkkuja.
- Jaakontaloissa on jääkaappi/pakastimet sekä uuni/liesi ja mikro, joten oman ruuan valmistaminen on mahdollista majoittujilta!

HINNAT:

Majoitus:

Koko viikonloppu pe-la 45€

Yksi yö 40€

Teltalla 25€ /koko viikonloppu

Asuntoautolla 25€/koko viikonloppu

- Koirat voivat majoittua sisällä häkeissä jos ovat tottuneet vieraissa paikoissa/häkissä olemaan, tämän koulutusta ei aloiteta leirillä muiden nukkujien kustannuksella ;)

- Paras nukkumapaikka koiralle on yleensä leireillä oma auto, missä se on tottunut muutenkin odottamaan.

Ruokailut:

Aamupala 5€/päivä  ja  Kotiruokalounas 10€/päivä

Koulutukset:

Jaakontaloissa majoittujien koulutukset:

40€/3h päivä

 

Päiväkävijät 45€/3h päivä

saman omistajan toinen koira 40€/3h päivä

 

Esim. Koko viikonloppu majoitus+ruuat+koulutukset yhdellä koiralla 45+30+80 = 155€

 
 
Koulutuksissa keskitytään noutajien rodunomaisiin lajeihin, mutta nuorille ihan perusasioista lähtien joten ennestään ei tarvitse olla kokenut konkari. Aivan varmasti saat koirallesi ja itsellesi hyviä vinkkejä, kannattaa myös omien koulutusten lisäksi mennä kuuntelemaan/katsomaan muita koulutuksia niistä oppii eniten! Joka vuosi on vietetty koiramaisen mukava viikonloppu samanhenkisessä seurassa. Onpahan siellä omatoimisia hakutreenejäkin nähty omien koulutusten ulkopuolellakin, kun on saatu samanhenkinen porukka kasaan. Tervetuloa kaikki mukaan!
 
KOULUTTAJAT:
Sanna Lähdeoja on noutajaharrastaja jolla on kokemusta kaikista noutajien rodunomaisista lajeista. Sannan oma vanhempi koira "Däsh" on Suomen käyttövalio nome-b:stä. Sanna on opiskellut koirankouluttamista ja toiminut monessa tapahtumassa nome sekä ongelmaryhmien kouluttajana. Eli myös kuumakallet ovat tuttuja. Sanna pitää erityisesti pentujen ja nuorten koirien kouluttamisesta. Sanna käy myös käytännön metsällä koiriensa kanssa vaikka ei itse toimi ampujana. Sanna on kisannut myös ulkomailla Däshin kanssa.
 
Pasi Pöppönen (Kennel Namusillan) on pitkänlinjan labradorinnoutajien harrastaja ja metsästyslinjaisten labbisten sekä työcokkereiden kasvattaja vaimonsa kanssa. Hän on kisannut koiriensa kanssa ulkomailla asti ja on kouluttanut useamman FI KVA tittelin omaavan koiran. Koiriensa kanssa hän kisaa kaikissa rodunmaisissa lajeissa. Pasi myös järjestää paljon noutajien koulutuksia joten koirien&ohjaajien kouluttaminen ei ole mitenkään vierasta puuhaa. Pasi myös metsästää koiriensa kanssa.
 
Mervi Salo on pitkänlinjan noutajaharrastaja. Hän kisaa kaikissa rodunomaisissa lajeissa koiriensa kanssa menestyksekkäästi. Mervin koirat toisensa jälkeen ovat FI KVA titteleillä varustettuja. Copperilla nyt myös FI WT ja FI FT -KVA-tittelit eli WT ja lämpimänriistan käyttövalion arvot. Mervi myös Pasin tavoin on edustanut Suomea kokeissa ulkomailla. Mervi kouluttaa noutajaharrastajia myös säännöllisesti ja metsästää koiriensa kanssa.
 
Esa Valkonen on pitkänlinjan noutajaharrastaja sekä metsästyslinjaisten labradorinnoutajien kasvattaja (Kennel Usvalammen). Hänen koiransa toisenta jälkeen ovat Suomen käyttövalioita ja menestyvät myös WT ja lämpimänriistan kokeissa. Esa metsästää myös kaikkien koiriensa kanssa. Esa on kouluttanut noutajamaailmassa kauan ja on hyvin osaava kouluttaja.
 
ILMOITTAUTUMINEN
Kaikki sitovat ilmoittautumiset 10.5.2019 mennessä sähköpostitse: katri.nevalainen (@) suomi24.fi -> sulut pois ja välit kiinni. ILMOITTAUTUMISOHJEET:
- Otsikko: Kenneltreffit 2019 ilmoittautuminen
- Nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti osoite
- Koiran tiedot: nimi, ikä, koulutustaso
- Liitä myös alla olevat tiedot majoittumisesta, ruuista (muista eritysruokavaliot), koulutuksiin osallistumisista 1-2 koiran kanssa (mitkä päivät?)
 
LASKUTUS:
Laitan laskut osallistujille sähköposteihin sitä mukaan kun ilmoittautumisia tipahtelee. LASKUN VIIMEINEN ERÄPÄIVÄ ON 30.5.2019
 
 

MAJOITUS:         PE-LA                          PE-SU                         LA-SU   

  • Majoitus toiveen voi esittää (kaikkia en pysty täyttämään)       

 

RUOKAILUT:     

 

AAMUPALAT                             LA                                     SU

KOTIRUOKALOUNAS                LA                                    SU

 

  • ILMOITA ERIKOISRUOKAVALIOT!!!!

 

KOULUTUS

 

1 KOIRA  (3h)                       LA                                        SU

JOS 2 KOIRAA 2x(3h)               LA                                        SU     

 

  • KERRO TEIDÄN TASONNE, eli kirjoita vapaamuotoisesti mitä olet koiran kanssa harrastanut/tehnyt ja esim missä luokassa mahdollisesti kisaatte rodunomaisissa lajeissa. Onko jotakin mihin kaipaatte erityisesti vinkkiä viikonlopulta. Tämä kartoitus on sitä varten että osaan koota mahdollisimman samantasoiset koulutusryhmät

  

Koulutuksen tapahtuvat joko AP tai IP ryhmissä. Ryhmistä ja aikatauluista lisätietoja lähempänä (voivat vielä muokkaantua)

 

Alustava aikataulu viikonlopulle:

LA

AP ryhmä klo: 9.00-12.00

Lounas klo: 12.15-13.15

IP ryhmä klo: 13.30-16.30

 

LAUANTAI iltana lämpiää rantasauna klo: 18.00 ->

 

SU

AP ryhmä klo: 8.30-11.30

Lounas klo: 11.45-12.45

IP ryhmä klo: 13.00-16.00