Korpilahdella 14-16.6.2019

Kenneltreffit 2019

Lekking/Brufinn treffit 2014
Olette kaikki lämpimästi tervetulleita mukaan Brufinn 2019 kenneltreffeille Keski-Suomeen Korpilahdelle! Ajankohta on 14-16.6.2019, koulutusta la+su, mutta majoittumaan voi tulla jo perjantaista alkaen. Tervetuloa tutustumaan noutajien maailmaan. Lähtökohtaisesti opettelemme rodunomaisten lajien alkeista aina vaikeampiin tehtäviin. Ryhmät jaetaan tason mukaan niin että jokainen saisi koulutuksista irti jotakin. Mitään ei tarvitse ennakkoon osata, rohkeasti mukaan oppimaan!
 
Paikka: Surkeenjärven matkailukeskus: http://www.matkailutilasurkeenjarvi.fi/
 
Meille on varattu majoitukseen 2kpl Jaakontaloja (A&B talot)
sekä Rantasauna lauantai illalle ja tietysti runsaasti peltoalaa koulutuksiin.
Lauantai illalla pidetään taas myös perinteiset nyyttärikestit, johon jokainen tuo jotakin oman grillattavansa kylkeen. Joka vuosi pöydät ovat notkuneet herkkuja.

HINNAT: (Julkaistaan helmikuun 2019 aikana)

Majoitus:

Ruokailut:

Koulutukset:

  
KOULUTTAJAT:
La+Su: Mervi Salo, Pasi Pöppönen ja Sanna Lähdeoja            
Pelkkä La: Esa Valkonen
 
 
Koulutuksissa keskitytään noutajien rodunomaisiin lajeihin, mutta nuorille ihan perusasioista lähtien joten ennestään ei tarvitse olla kokenut konkari. Aivan varmasti saat koirallesi ja itsellesi hyviä vinkkejä, kannattaa myös omien koulutusten lisäksi mennä kuuntelemaan/katsomaan muita koulutuksia niistä oppii eniten! Joka vuosi on vietetty koiramaisen mukava viikonloppu samanhenkisessä seurassa. Onpahan siellä omatoimisia hakutreenejäkin nähty omien koulutusten ulkopuolella, kun on saatu samanhenkinen porukka kasaan. Tervetuloa kaikki mukaan!
 
Kouluttajista:
Sanna Lähdeoja on noutajaharrastaja jolla on kokemusta kaikista noutajien rodunomaisista lajeista. Sannan oma vanhempi koira "Däsh" on Suomen käyttövalio nome-b:stä. Sanna on opiskellut koirankouluttamista ja toiminut monessa tapahtumassa nome sekä ongelmaryhmien kouluttajana. Sanna pitää erityisesti pentujen ja nuorten koirien kouluttamisesta. Sanna käy myös käytännön metsällä koiriensa kanssa vaikka ei itse toimi ampujana. Sanna on kisannut myös ulkomailla Däshin kanssa.
 
Pasi Pöppönen (Kennel Namusillan) on pitkänlinjan labradorinnoutajien harrastaja ja metsästyslinjaisten labbisten sekä työcokkereiden kasvattaja. Hän on kisannut koiriensa kanssa ulkomailla asti ja on kouluttanut useamman FI KVA tittelin omaavan koiran. Koiriensa kanssa hän kisaa kaikissa rodunmaisissa lajeissa. Pasi myös järjestää paljon noutajien koulutuksia joten koirien kouluttaminen ei ole mitenkään vierasta puuhaa. Pasi myös metsästää koiriensa kanssa.
 
Mervi Salo on pitkänlinjan noutajaharrastaja. Hän kisaa kaikissa rodunomaisissa lajeissa koiriensa kanssa menestyksekkäästi. Mervin koirat toisensa jälkeen ovat FI KVA titteleillä varustettuja. Copperilla nyt myös FI WT ja FI FT -KVA-tittelit eli WT ja lämpimänriistan käyttövalion arvot. Mervi myös Pasin tavoin on edustanut Suomea kokeissa ulkomailla. Mervi kouluttaa noutajaharrastajia myös säännöllisesti ja metsästää koiriensa kanssa.
 
Esa Valkonen on pitkänlinjan noutajaharrastaja sekä metsästyslinjaisten labradorinnoutajien kasvattaja (Kennel Usvalammen). Hänen koiransa toisenta jälkeen ovat Suomen käyttövalioita ja menestyvät myös WT ja lämpimänriistan kokeissa. Esa metsästää myös kaikkien koiriensa kanssa. Esa on kouluttanut noutajamaailmassa kauan ja on hyvin osaava kouluttaja.
 

MAJOITUS:         PE-LA                          PE-SU                         LA-SU   

  • Majoitus toiveen voi esittää (kaikkia en pysty täyttämään)       

 

RUOKAILUT:     

 

AAMUPALAT                             LA                                     SU

KOTIRUOKALOUNAS                LA                                    SU

 

  • ILMOITA ERIKOISRUOKAVALIOT!!!!

 

KOULUTUS

 

1 KOIRA  (3h)                       LA                                        SU

JOS 2 KOIRAA 2x(3h)               LA                                        SU     

 

  • KERRO TEIDÄN TASONNE, eli kirjoita vapaamuotoisesti mitä olet koiran kanssa harrastanut/tehnyt ja missä luokassa mahdollisesti kisaatte rodunomaisissa lajeissa. Onko jotakin mihin kaipaatte erityisesti vinkkiä viikonlopulta. Tämä kartoitus on sitä varten että osaan koota mahdollisimman samantasoiset koulutusryhmät

  

Koulutuksen tapahtuvat joko AP tai IP ryhmissä. Ryhmistä ja aikatauluista lisätietoja lähempänä (voivat vielä muokkaantua)

 

LA

AP ryhmä klo: 9.00-12.00

Lounas klo: 12.15-13.15

IP ryhmä klo: 13.30-16.30

 

LAUANTAI iltana lämpiää rantasauna klo: 18.00 ->

 

SU

AP ryhmä klo: 8.30-11.30

Lounas klo: 11.45-12.45

IP ryhmä klo: 13.00-16.00