Kennel Brufinn

Kasvateilleni terveyskysely

Kysely kasvattieni omistajille

Kasvattieni omistajille kysely koirienne terveydestä/luonteista ja käyttöominaisuuksista. Toivon mahdollisimman monen vastaavan lomakkeeseen ja välittävän sen minulle. Toivon jokaisen vastaavan mahdollisimman totuudenmukaisesti, se että koiranne ei ole täydellinen ei tee siitä yhtään huonompaa koiraa. Mutta jalostuksellisesti olen kiinnostunut kuulemaan omia arvioitanne koirienne ominaisuuksista, luonteesta ja terveydestä pintaa syvemmälle.

Voitte kopioida kysymykset esim omalle lomakkeelle tai sähköpostiinne ja vastailla niihin.

Kysely kasvattien terveydestä/luonteista

Haluaisin mahdollisimman monen kasvattini omistajan täyttävän tämän lomakkeen ja välittävän sen minulle. Kartoitan kasvattieni mahdollisia ongelmia riistan/ääniarkuuden/terveyden jne suhteen.

Terveys&Luonne&Käyttöominaisuudet yhdessä tekevät mukavan labradorinoutajan!

Kyselyt voi lähettää luottamuksellisesti. Näitä ei julkaista kotisivuillani jos joku ei erikseen jostakin asiasta halua mainintaa oman koiransa sivulle: katri.nevalainenb@gmail.com

TIEDOT

Omistaja:

Omistajan yhteystiedot:

Koirasi virallinen nimi + kutsumanimi:

Syntymäaika:

1. Tutkittu terveys viralliset + epäviralliset (lonkat, kyynärät, silmät, olat, selkä):

2. Muuta terveydestä (allergiat, jännevauriot, ristisideongelmat, iho ongelmat, uusivat korvatulehdukset jne):

3. Koiran luonne (arka, pidättyväinen, aggressiivinen, terävä, vahtiviettiä, helppo koira arjessa, lempeä, ystävällinen, avoin jne kertokaa vapaasti minkälainen luonne koirallanne on sekä hyvät että huonot asiat ja onko se helppo koira arjessa):

4. Miten koira suhtautuu riistaan ja onko näytetty kylmää, onko käytetty metsästykseen (laittakaa jos ongelmia ja jos ei ja jos niin jonkun tietyn riistan suhteen ja onko ollut aina vai vasta esiintynyt jostakin iästä alkaen ja onko tapahtunut jotakin jne):

5. Miten koira suhtautuu koviin ääniin, ampumiseen, ilotulitteisiin (ja onko ollut aina vai lisääntynyt/ilmennyt ja onko tapahtunut jotakin mistä reagoiminen on voinut alkaa):

6. Onko koirallanne pinta-arkuutta (meneekö se reippaasti erilaiset rappuset, kulkee hississä, liukkailla pinnoilla jne):

7. Sitten olen myös kiinnostunut tietämään onko koiranne äänekäs jossakin tilanteessa. Jos koiraa käytetään metsästämiseen, onko se äänetön passissa? Minua kiinnostaa tietää osaako koirasi myös rentoutua eritilanteissa ja paikoissa (tämä myös paljon koulutus kysymys ja onko ylipäänsä koiran kanssa reissattu):

8. Muuta mitä haluat kertoa, harrastuksiin tai arkeen liittyvää, esim yliseksuaalisuus, kiinnostus dameihin jne..