Kennel Brufinn

Brufinn pentusuunnitelmat

Ei pentusuunnitelmia 

Seuraavat pentueet mahdollisesti suunnitteilla loppuvuoteen 2024. Kesälle ei tulossa pentueita.

Ilmoitan tulevista loppuvuoden suunnitelmista kun/jos ne tulevat ajankohtaiseksi.Brufinn pentusuunnitelmista ilmoitetaan aina näillä kotisivuilla!


Brufinn pennut etsivät aktiivi metsästäviä koteja sekä harrastavia koteja, koiria on mennyt myös käyttökoiriksi kuin virkakoiriksikin. Pentuja ei myydä vain lenkkikaveriksi.

Brufinn pennut ovat valmiita uusiin koteihin aikaisintaan 7 viikon ikäisinä. Pennut syntyvät ja kasvavat kasvattajan ja emän hoivissa luovutusikään asti ja tarvittessa kauemmin. Pennut tutustuvat myös lauman muihin aikuisiin koiriin kasvattajan luona. Pennut ovat kolmeen kertaan madotettuja (Flubenol/Welpan vet ja Axilur-valmisteet) ennen omiin koteihin lähtemistä. Ne oppivat tekemään tarpeensa pentuhuoneessa puupelletille sekä säiden salliessa ne opetetaan myös ulkoilemaan ja tekemään tarpeensa ulos. Täälä pennut syövät kiinteää ruokaa 3 kertaa päivässä 3-4 viikkoisesta alkaen, niiden kanssa käydään eri paikoissa tutustumassa ja sosiaalistamassa. Ne näkevät ennen luovutusta sekä aikuisia että lapsia. Pennut testataan noin 6-7 viikon iässä, usein käytän myös koko pentueen kraniohoidossa ennen luovutusta. Käymme eläinlääkärissä pentutarkastuksessa ja mikrosirutuksessa (=tunnistusmerkintä) noin 6 viikon iässä. Pennut rekisteröidään Suomen Kennelliittoon. Jokaisen tulevan Brufinn pennun kodin tulee käydä meihin tutustumassa ainakin kerran ennen pentujen luovutusta. Usein ostajaehdokkaat käyvät tutustumassa meihin ja tuleviin emiin jo ennen pentujen syntymää.

Kun otat yhteyttä niin, toivon että laitat minulle ensisijaisesti sähköpostia. Olen kiinnostunut kuulemaan sinusta ja taustastasi. Mikä on koirakokemuksesi ja mihin tarkoitukseen olet koiraa etsimässä? Oletko selvillä Labradorinnoutajien linjaeroista: metsästys/käyttö- ja näyttelylinjainen. Kasvatan rotua nykyään enemmän, joko puhtaasti metsästys/"käyttölinjaisista" labradorinnoutajista, tai sekalinjaisista labradorinnoutajista. Tämän tyyppiset koirat kaipaavat harrastavia/aktiivisia koteja.

Ostaessasi pennun meiltä sitoudut myös käyttämään sen virallisissa terveystutkimuksissa, = Labradorinnoutajien PEVISA tutkimukset, aikaisintaan koiran täyttäessä 1 vuoden, mutta viimeistään sen tullessa 2v ikään. Labradorinnoutajien PEVISA:n kuuluu röntgenkuvata lonkat ja kyynärät (näistä pyydetään kennelliiton virallinen lausunto) sekä silmät peilataan, toki kannustan myös ottamaan laajemminkin virallisia luustokuvia kasvateiltani esim selän ja olkien suhteen. Kasvattini tulisi käyttää myös noutajien taipumuskokeessa.

Jos etsit pentua Brufinn kennelnimen alla, niin toivon että olet tutustunut ensin labradorinnoutajaan rotuna rotukerhon kautta: www.labradori.fi sekä harrastusmahdollisuuksiin noutajan kanssa: www.snj.fi

Olethan tutustunut myös minuun ja koiriini: History/ Esittely sekä Info Pennunostajalle