Blogi

Uusimmat kuulumiset 

Kuulumiset syyskuu 2023


Pentusuunnitelmat kokivat mullistuksia. Wiiman juoksu eteni yllättävän nopeasti eikä me keretty alkuperäisen sulhasen luokse. Huonoon ei toki vaihdettu vaan urokseksi saatiin FI KVA-B Metsäsuharin Vilkas "Toivo" jota olen myös kerran aikaisemmin käyttänyt onnistuneesti ja olen ollut jälkeläisiin enemmän kuin tyytyväinen (Brufinn N-pentue). Brufinn Check It Out "Koo" astutettiin nuorella lupaavalla Tanskan tuonti uroksella jonka sukutaulusta pidän uroksen itsensä lisäksi kovasti. Pentueiden tietoja voitte käydä kurkkimassa Litterplans/pentuja välilehden kautta! Molemmat nartut on nyt astutettu ja otan pentukyselyitä vastaan.


Meillä on myös yksi valio lisää ->

Meillä on jälleen uusi Brufinn valio kun Siw Rüdén ja Brufinn Ice Lady "Lady" saavuttivat Ruotsissa missä koirakko asuu nome-b valionarvon. Ladylle tulee ikääkin ensi kuussa jo 9v.

So nu är "Lady" -> SE(j)Ch Brufinn Ice Lady.


Poliisien huumekoirien SM-kisat pidettiin Levillä 5-7.9.2023.

- Brufinn Wild Life "Retu" 4v ja Maarit Saren tulivat hienosti SM hopealle, Onnea!

- nuori Brufinn Highland Laird "Osmo" & Jan Tanskanen osallistuivat myös kokeeseen, vielä nuorelle koiralle ei tullut menestystä, seurataan seuraavien vuosien kehitystä. ;)


Omassa elämässä koin mukavan mullistuksen naimisiin menon johdosta. Isoin asia on sukunimen muutos Nevalainen -> Annala. :D


kuulumiset: 16.8.2023 Meillä on uusia valioita: FI JVA Brufinn Blaser, FI KVA Brufinn Keep Hunting Happy, FI VPVA & FI JVA Brufinn Very Smart ja (FI RTVA) Brufinn Groovy Breakbeat. Onnea kaikille!


Henkilökohtaisessa elämässä tapahtui mullistus kesällä 2023 kun menin naimisiin ja otin mieheni sukunimen. Nykyään Brufinn kennelin emäntä Katri kulkee sukunimellä Annala. Sähköpostiosotteita en lähde juuri nyt vaihtamaan uudelle sukunimelle sopiviksi.


Syksylle on suunnitelmissa pari pentuetta. Tarkoituksena on astuttaa sijoitusnarttuni Brufinn Chek It Out "Koo" sekä jalostuslainaan saamani kasvatti Brufinn Wish For Power "Wiima". Suunnitelmista voi lukea enemmän Litterplans/Pentuja välilehdiltä. Pentueista voi kysellä lisää ensisijaisesti sähköpostitse ja sen jälkeen puhelimitse!


Metsästyskausi on alkanut ja kovasti odotellaan täälä jo viikonlopun sorsanaloitusta. Hyviä laukauksia omistajille ja taitavia noutoja kasvateilleni! Mukavaa syksyä kaikille!Kennel Brufinn